Hema | Stroopwafel gezichtsmasker

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHoe leuk ziet dit maskertje eruit?! Ik ben dol op gezichtsmaskertjes, vooral als ze iets speciaals hebben of leuk uit zien. Deze stroopwafel masker van de Hema heeft het toevallig allebei, hij beloofd namelijk warm te worden!

Een goede verzorging voor mijn huid vind ik belangrijk, zowel mijn gezicht als mijn lichaam verzorg ik maar al te graag. Nu mijn huid zo veranderd is vraagt het ook om andere verzorging. Andere dag,- en nachtcrème gebruik ik nu al een tijdje, en ook heb ik een zalfje van de huisarts gekregen. Elke zondag gebruik ik een gezichtsmasker en dit keer test ik de zelfwarmende gezichtsmasker van de Hema. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe verpakking van het masker vind ik er leuk uit zien. Het maskertje zelf heeft een beetje een huidkleur tintje. Het masker droogt niet op en is heel erg dun, hierdoor werd het aanbrengen een beetje een kliederboel. De geur vind ik trouwens niet naar stroopwafel ruiken maar meer een karamel. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wauw! het masker wordt al gelijk warm als je het aanbrengt. Ik heb al veel verschillende maskers geprobeerd, maar eentje die warm wordt stond nog op mijn lijstje. Je moet dit masker ook 10 tot 15 minuten laten zitten, net als andere gezichtsmaskers en daarna kun je deze verwijderen met lauw/warm water. Nadat ik het masker er af gewassen had, voelde mijn huid heerlijk zacht aan, en ik kreeg geen droog gevoel. Wel heb ik even later mijn nachtcrème aangebracht, omdat dit standaard in mijn routine zit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ben heel tevreden over dit masker, hij voelt heel erg ontspannend aan en een warmte gevoel op mijn gezicht vind ik ook prettig. Het enige nadeel van dit gezichtsmasker vond ik dat hij zo ‘waterig’ is waardoor het aanbrengen een troep wordt bij mij en ik het masker ook een klein beetje voel druipen op mijn kin. Als tip geef ik je mee om voorzichtig te zijn tijdens het aanbrengen en lekker te gaan liggen en te ontspannen. 

Dit gezichtsmasker is te koop bij Hema voor € 1,75. 

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

8 reacties op ‘Hema | Stroopwafel gezichtsmasker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s