Fashion Dilemma’s met Romy

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFashion dilemma’s, ik denk dat elke vrouw maar ook mannen ze wel kennen. Wat ga je doen als je moet kiezen, die ene gave broek of juist die mooie rok? Vandaag beantwoord ik 5 dilemma’s die Romy voor mij verzonnen heeft.

Ik zal jullie eerst even voorstellen aan Romy. Romy is bekend van The sparkling beauty, ze is 18 jaar oud en vind het super om zich bezig te houden met fashion en dierproefvrije make-up. Ben je benieuwd naar welke merken make-up Romy gebruikt? neem dan even een kijkje op haar blog. Omdat Romy en ik allebei van fashion houden hebben we voor elkaar dilemma’s verzonnen die hiermee te maken hebben.

Romy heeft voor mij 5 dilemma’s verzonnen die ik moet gaan beantwoorden, ik kan jullie alvast vertellen dat ik het soms best wel lastig vond om te kiezen.

N Kamstra fototjeAltijd overdressed of altijd underdressed
hmm,, aankomen op de plaats van bestemming en er achter komen dat andere mensen in een spijkerbroek rond lopen terwijl ik mijn mooiste jurk en hoogste hakken heb aangetrokken, is niet bepaald iets waar ik mij heel gemakkelijk bij voel. Maar andersom kan natuurlijk ook, dat ik bijvoorbeeld de situatie niet helemaal begrepen heb. De tweede situatie zou ik nog verveleder vinden dus ik kies ervoor om altijd overdressed te zijn. Ik zie er goed uit en heb er van genoten om mijzelf zo op te doffen.

Nooit meer schoenen of een BH aan
Nooit meer een BH, ik heb altijd al van die koude voeten, en ik vind schoenen veel te leuk om te dragen. Ze maken de outfit af en een BH ziet niemand zitten. Ik heb veel te veel mooie en leuke schoenen om ze niet meer te mogen dragen.
ted-baker-kulei-rose-gold-211100506Altijd hakken dragen of sneakers
Oehf, dit vind ik een lastige. Ik draag het allebei heel graag. Als ik een jurkje aan heb vind ik het veel te leuk om er een paar mooie hakken onder te dragen. Maar sneakers draag ik ook al te graag. Ik denk ook toch dat ik voor sneakers ga want met mijn werk zou het ontzettend onhandig zijn om hakken aan te hebben. En tegenwoordig kun je een paar sneakers ook heel leuk combineren met een rok of jurkje!

Nooit meer online of in het echt winkelen
Winkelen is de beste therapie voor alles! als het even tegen zit vind ik het zo fijn om te winkelen. Ik winkel veel liever in de stad dan achter mijn computer, ik kies daarom ook zeker voor nooit meer online winkelen. Ik maak er graag een dagje weg van om lekker winkeltjes te kijken en mijzelf een beetje te verwennen, lekker lunchen en samen zijn met vriendinnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altijd te koud of te warm gekleed.
Altijd te warm gekleed, een echte kou kleun zoals ik kan niet zonder wollen vesten en truien. Met het weer van nu heb ik de kachel al weer lekker aan en mijn winterkleding vooraan in de kast gelegd. Tijdens het schrijven van dit artikel, heb ik ook een heerlijk kopje thee om mijzelf warm te houden.

Dit waren de dilemma’s die Romy voor mij verzonnen heeft, ik vind het leuk om ze te beantwoorden en ben ook wel benieuwd naar wat jij zou antwoorden. Ben je benieuwd naar de dilemma’s die ik voor Romy bedacht heb en wat haar antwoorden zijn? Neem dan zeker een kijkje op haar blog!

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

3 reacties op ‘Fashion Dilemma’s met Romy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s