Outfit | Pink & Blue

OLYMPUS DIGITAL CAMERATijd voor een outfit! niet heel bijzonder, maar ik vond hem wel leuk genoeg om hem te delen met jullie. Helaas ging vlak voordat ik foto’s ging maken de zon weg en kregen we bewolking. Ik heb hier de kleuren roze en donker blauw gecombineerd voor een vrolijk effect met dit herfst weer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik ben helemaal verliefd op deze trui en hij is perfect voor met dit weer. Ik heb in de herfst altijd een beetje moeite met wat ik aan wil trekken, ik ben een echte kou kleun maar om al echte winter truien aan te trekken zie ik ook nog niet zitten. De trui voelt heerlijk zacht aan en heeft een prachtige roze kleur.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADe riem is van de Primark, hier haal ik altijd mijn riemen vandaan omdat deze goed passen. Ik heb een smalle taille en daarom zijn riemen vaak te groot en moet ik gaatjes bij prikken, met deze riem hoeft dat niet!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOpeens kwam het zonnetje toch nog even langs. Deze nep leren broek heb ik nog niet zo heel lang geleden gekocht en hij zit onwijs lekker. Ik draag hem veel want hij is leuk en makkelijk te combineren.OLYMPUS DIGITAL CAMERAJas: Only
T-shirt: Vero Moda
Broek: The Musthaves
Ring: Buddha to Buddha
Schoenen: –?

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

3 reacties op ‘Outfit | Pink & Blue

  1. Ohhh je roze shirt is echt geweldig! Je ziet het echt overal nu! Ik vind het je super leuk staan, ook zo gecombineerd met die laarsjes. Al zou het met witte sneakers ook leuk zijn!😻👌🏻

    Like

  2. Ja, in de herfst is het inderdaad lastig om te bedenken wat je aan moet doen 😦 Ik ga meestal maar voor de dunnere truien of T-shirts met lange mouwen…. Jouw trui heeft echt een origineel model trouwens, nog niet eerder gezien 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s