Leuke wallpapers voor op je mobiel

flowers-wallpaper.jpg
Ik ben dol op leuke vrolijke achtergrondjes voor op mijn mobiele telefoon, deze kunnen natuurlijk niet ontbreken. Soms wil ik ook wel eens een foto als achtergrond doen, maar meestal vind ik een plaatje van internet leuker. Gelukkig staat Pinterest helemaal vol met allerlei vrolijke achtergronden, ik vond er zo veel dat ik er een blogpost van wilde maken om ze met jullie te delen! Ik zet hieronder 9 plaatjes neer die ik heel mooi vind voor als
achtergrond op je mobiele telefoon.

pink-wallpaper flowerss-wallpaper sheep-wallpapercat-wallpaper leaf-wallpaper marmer-wallpaper pastel-wallpaper flowers-wallpaper tinkerbel-wallpaper
Zoals je kan terug zien in de achtergronden die ik heb uitgekozen, hou ik van zachte, lieve en kleurrijke achtergronden. Alle achtergronden die ik hier heb gebruikt zijn afkomstig van Pinterest, mocht je nou een achtergrond zien waarvan jij denkt wat mooi, die wil ik ook! schaam je niet en neem hem lekker van mij over, of haal hem zelf van Pinterest af. 

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

3 reacties op ‘Leuke wallpapers voor op je mobiel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s