Top 5 favoriete series 2017

Een van mijn grootste hobby’s is het kijken van series. Je kunt het eigenlijk wel een verslaving noemen, al een aantal jaren besteed ik een deel mijn mijn vrije tijd met het kijken naar series. Vooral ’s avonds na een lange dag werk of school vind ik het heerlijk om even te ontspannen met een serie. Ik heb mijn top 5 op een rijtje gezet en deel ze graag met jullie.Natuurlijk heb ik een abonnement op Netflix en daar komen deze series ook vandaan. Ik zal beginnen met mijn nummer 5 en bewaar mijn beste voor het laatst!gilmore-girls-1-17-lorelai-and-rory.png
#5 Gilmore Girls
In 2000 werd de allereerste aflevering van Gilmore Girls uitgezonden. Een serie over een alleenstaande moeder, Lorelai, die opgroeid in de enorme villa van haar rijke ouders, maar iedereen shockeert door op haar zestiende per ongeluk zwanger te worden. Ze trekt het leven van chique diners en taartjurken dragen niet meer, en besluit met haar pasgeboren dochter weg te lopen en een leven voor zichzelf op te bouwen. Ze komt terecht in het schattige plaatsje Stars Hollow, waar ze zichzelf weet op te werken tot manager van een Inn en het aardig goed voor elkaar heeft. Maar wanneer haar slimme dochter Rory op haar zestiende naar de beste, maar peperdure privéschool van Connecticut gaat, moet ze toch weer bij haar ouders aankloppen voor een lening. En vanaf daar begint het verhaal.

Duur: 42-44 minuten
Hoeveel seizoenen: 7 seizoenen + Gilmore girls a year in a life.
Mijn cijfer: 7.5eyqrm1fvj001-full.jpg#4  13 reasons why
Tijdens een klassenproject word Hanna weer tegengewerkt door een leerling, en na haar zelfmoord laat de scholiere Hannah Baker een opmerkelijk testament na: zeven cassettebandjes, met op elke kant het verhaal over één persoon die een rol speelt in Hannahs beslissing om een einde aan haar leven te maken. Dertien redenen voor Hannah om uit het leven te stappen, en haar jaargenoot en love interest Clay Jensen is er blijkbaar één van, want op een ochtend wordt de schoenendoos met cassettes bij hem bezorgd. Clay gaat op zoek naar een middel om de ouderwetse geluidsdragers af te spelen, waarbij hij zich noodgedwongen aan Hannahs regels houdt: ‘Regel één: je luistert de cassettes helemaal af. Regel twee: je stuurt ze door

Duur: 50-60 minuten
Hoeveel seizoenen: 1 seizoen op netflix (2 in totaal)
Mijn cijfer: 7.5maxresdefault.jpg#3 Teen wolf
Teen Wolf gaat over de jonge Scott McCall. Als hij wordt gebeten door een weerwolf, verandert hij er zelf in een. Nu mag je in de puberteit wat extra haargroei verwachten, maar bij Scott loopt het de spuigaten uit. En alsof volwassen worden nog niet erg genoeg is, wordt hij nu ineens op de hielen gezeten door weerwolf jagers. Het drama wordt helemaal compleet als een van de weerwolf jagers de vader van zijn nieuwe vriendinnetje blijkt te zijn, want romantiek mag natuurlijk niet ontbreken.

Duur: 40-42 minuten
Hoeveel seizoenen: 5 seizoenen op netflix (6 in totaal)
Mijn cijfer: 8The-Originals#2 The Originals
The Originals is gebaseerd op serie Vampire Diaries, in deze serie verhuizen de Michaelsons naar New Orleans, hier leven veel bovennatuurlijke wezens. New Orleans is een stad welke Klaus eeuwen geleden heeft helpen bouwen en waar hij herenigd wordt met zijn duivelse protegé Marcel. De Michaelsons werken samen met de plaatselijke heksen om de stad weer in hun macht te krijgen.

Duur: 42 minuten
Hoeveel seizoenen: 4 seizoenen (5 komt nog uit)
Mijn cijfer: 8.5the-vampire-diaries-20120112073042377.jpg

#1 Vampire Diaries
Je raad het misschien al maar dit is toch echt mijn nummer 1! The Vampire Diaries is het verhaal van Stefan en Damon, twee broers die ten tijde van de Italiaanse renaissance verliefd waren op dezelfde vrouw. Ze vonden de dood in een zwaardduel, maar ontwaakten daarna als vampiers. Eeuwenlang bestreden ze elkaar. Nu zijn ze opnieuw verliefd op hetzelfde meisje, deze keer op het aantrekkelijke tienermeisje Elena, van Robert E. Lee High School. Is Elena sterk genoeg om zich staande te houden in hun allesvernietigende vete? 

Duur: 42 minuten
Hoeveel seizoenen: 7 seizoenen op netflix (8 in totaal)
Mijn cijfer: 9.0

Natuurlijk zijn er nog heel veel meer leuke en goede series, misschien weet jij ook nog een hele goede aanrader en denk je die moet Nicole ook echt zien, laat het me dan gerust weten in een reactie!

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

4 reacties op ‘Top 5 favoriete series 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s