Action | Hydrogel Lip Mask

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe zomer is echt voorbij, het wordt weer kouder in Nederland, en met alle drukte van werk en school erbij, vind ik het steeds fijner om lekker een avondje te ontspannen. Meestal doe ik dit met een gezichtsmaskertje en een leuk boek, of ik zet Netflix aan. Laatst was ik weer aan het rondstruinen in de Action en kwam ik deze Lip mask tegen voor nog geen één euro! Wil je weten of hij ook daadwerkelijk werkt?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHydrogel lip mask
Wat een leuke verpakking! ik vind het een echte eye-catcher, toen ik langs het schap met alle beauty producten liep viel hij gelijk bij me op, en voor € 0.59 cent kon ik hem natuurlijk echt niet laten liggen.OLYMPUS DIGITAL CAMERA 
OLYMPUS DIGITAL CAMERAAls ik de verpakking mag geloven zorgt het lip masker voor gehydrateerd, zachte en vollere lippen. Ik ben ontzettend benieuwd of hij ook echt zijn beloftes nakomt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHoe werkt het?
Begin met het reinigen van je lippen voor je het masker uit de verpakking haalt, want zodra je lippen schoon zijn kun je het masker gelijk aanbrengen. Breng het masker aan op de juiste plek en druk het even aan, zodat hij goed blijft zitten. Laat het masker zo’n 15 tot 20 minuten zitten. Als de inwerktijd voorbij is kun je het lip masker verwijderen en het overige serum in masseren. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAConclusie
Het masker voed mijn lippen op een fijne manier en ze voelen na gebruik gehydrateerd en zacht aan. Het masker belooft ook mijn lippen voller te maken, maar hier merk ik helaas niks van. Ik vind het wel een leuke aanrader. Het masker komt grotendeels zijn beloftes na en dat voor nog geen euro!

Ik kocht de Action Hydragel lip mask voor € 0,59.
Tip: Ik heb gehoord dat de lip maskers uit het assortiment gaan, dus wil jij hem ook proberen? Wees er dan snel bij.

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s