Persoonlijke update | Vakantie, puistjes & blogdagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGoedemorgen! Ik ben de laatste tijd erg afwezig geweest op mijn blog en social media kanalen. Dit komt omdat ik even lekker vakantie heb gehad, en heel druk met school bezig ben, wat veel tijd in beslag neemt. Hierdoor moest ik mijn blog even een klein beetje aan de kant schuiven. 

Op Twitter bleef ik wel redelijk actief dus voor degene die mij hierop volgen wisten wel een beetje wat mij bezig hield de afgelopen dagen. Ik ben in de vakantie niet weggeweest maar heb wel een hele hoop leuke dingen gedaan, zo ben ik dagjes weg geweest met de foto camera, heb ik op het strand gelegen en veel feestjes gehad. Allemaal erg gezellig!

Ik ben twee keer naar een dierentuin geweest, ik ben samen met twee vriendinnen naar Blijdorp in Rotterdam geweest en samen met mijn ouders ging ik naar Artis in Amsterdam. Ik heb leuke foto’s gemaakt ik zal er een aantal laten zien!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ben ook nog een nachtje naar de Veluwe geweest samen met een vriendin, even heerlijk ontspannen van mijn werk en schoolwerk. Ik werk nog steeds in de thuiszorg en in de vakantie periode is dit altijd lekker druk! Dus een dagje ontspannen, daar was ik wel aan toe. OLYMPUS DIGITAL CAMERAPff.. helaas heb ik nog steeds last van een vette huid, ik mis mijn droge gevoelige huidje. Ik ben nu 24 jaartjes jong en heb last van allerlei puistjes rondom mijn mond, dit heb ik zelfs in mijn pubertijd niet gehad en omdat het niet verdwijnt ben ik langs de huisarts geweest. De verandering van mijn huid komt waarschijnlijk door de mirena spiraal die ik heb. Ik heb de mirena nu ongeveer 3,5 jaar en door alle hormonen die ik binnen krijg kan er wel eens een verandering plaats vinden, ik heb nu een zalfje gekregen en hoop dat het hierdoor iets minder word. Het is even afwachten wanneer mijn huid weer terug veranderd, dus als jij nog een fijne tip heb voor een vette huid is die van harte welkom!

Ondanks dat ik het heel druk heb met school en nog drukker ga krijgen i.v.m. de examens die gaan komen, mis ik het maken van artikeltjes wel. Daarom wil ik het weer gaan oppakken maar vinden er wel een aantal veranderingen plaats. De artikelen kwamen altijd 3 keer in de week op maandag, woensdag en vrijdag om 6.00 uur online, dit zal nu 2 keer in de week worden op dinsdag en vrijdag. De tijd dat de artikels online komen blijft wel hetzelfde. Ik zal jullie als jullie het leuk vinden zo nu en dan op de hoogte houden met een persoonlijke update. 

Zo, dat was het voor nu wel weer. Als je nog vragen hebt, mag je die natuurlijk in de comments stellen of even een mailtje sturen.

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

4 reacties op ‘Persoonlijke update | Vakantie, puistjes & blogdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s