De Mascha Planner

OLYMPUS DIGITAL CAMERAYayy! De Mascha planner van Beautygloss! Ik was al lange tijd op zoek naar een overzichtelijke planner, die mijn leven weer op orde brengt. Deze planner van Beautygloss komt net op het juiste moment en vandaag zal ik jullie alle voor- en nadelen over deze planner vertellen, dus twijfel jij nog om hem te bestellen? Lees dan even verder want ik heb ‘m al een tijdje in mijn bezit en uitgebreid voor je getest!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eigenlijk wilde ik de Passion Planner bestellen uit Amerika, maar deze was erg duur door de verzendkosten. Net op dat moment kreeg ik te horen dat Mascha Feoktistova haar eigen planner uit ging brengen en het eerste wat ik dacht was; die moet ik hebben! Dus plaatse ik een pre-order op bol.com en heb ik hem al een hele tijd in gebruik.

Mascha is bekend van Beautygloss, voorheen een beautyblog maar nu een youtube kanaal. Ik volg Mascha al jaren, en bekijk altijd heel trouw haar video’s. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het boekje heeft 12 pagina’s met een overzicht van de maanden om bijvoorbeeld verjaardagen op bij te houden, 100 pagina’s met een overzicht van de weken om van alles en nog wat bij te houden en 10 pagina’s met notities.

De bladzijden worden bij elkaar gehouden met een koperen ringband en hebben allen een andere kleur balk, die ingekleurd is met aquarelverf.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het maandoverzicht is een maand per pagina en is helemaal zelf in te vullen. De layout is 7 vakjes horizontaal bij 6 vakjes verticaal en de weken beginnen op maandag. De vakjes zijn allemaal even groot en de kleuren verschillen per pagina, de kleurtjes vind ik trouwens echt prachtig zo heb je waterverf roze, blauw en paars.

In de pagina’s met de weken is de layout anders verdeeld, hier heb je per pagina 4 lange vakken, en twee iets kleinere. Ik gebruik het grote vakje van de dagen als ‘to do’ list en de onderste twee vakjes voor andere dingen bijvoorbeeld, feestjes en belangrijke activiteiten. Daarnaast is er nog een gedeelte waar je notities in kwijt kunt. Deze gebruik ik voornamelijk voor mijn blog, hier schrijf ik op van welke producten ik nog foto’s moet maken en ook als ik nog een artikel af moet maken komt dat in dit vakje te staan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAExtra’s 

Er zitten verschillende extra’s bij de planner. Voorin vind je een notitie boekje, 2 kaartjes, 3 label stickers en een groot gouden vel met kleine bolletjes, medium bolletjes, grote bolletjes, hartjes en sterretjes. Ik vind dit vakje superhandig omdat je hier van alles in kunt bewaren, zoals leuke foto’s! Achterin de planner vind je nog een aantal pagina’s met allerlei leuke stickertjes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De planner kun je op twee manieren gebruiken; uiteraard als planner waarmee je al je doelen, activiteiten en deadlines bijhoudt, maar daarnaast kun je hem ook gebruiken als agenda. In de planner staan geen vaste maanden, dagen en weken. Deze kun je namelijk zelf toevoegen! Dit vind ik echt superhandig omdat het hierdoor niet uitmaakt wanneer je begint met het gebruiken van je agenda/planner.

Voor- Nadelen

Voordelen
– Handig vakje voorin om dingen in te bewaren.

– Overzichtelijke pagina’s om alles wat jij fijn vindt per week of per maand bij te houden.
– De planner heeft meer pagina’s dan weken, waardoor je ‘mislukte’ pagina’s er zonder probleem uit kan scheuren.
– Leuke stickers
– Leuke zalmkleurige kaft met gouden stippen.
– De planner heeft een mooi formaat.
–  Papier is dik, hierdoor schijnen pennen/stiften niet door.

Nadelen
– De kaft is niet zo sterk, waardoor ik bang ben dat deze na een tijdje beschadigd.

– Doordat de planner best groot is, kun je hem niet meenemen in een klein tasje.
– De pagina’s met maanden hebben kleine hokjes, waardoor je soms schrijfruimte te kort komt.
– Kleinste bolletjes van het stickervelletje is echt priegelwerk.
– Geen touwtje of wijzer die aangeeft waar je bent gebleven, maar kun je wel zelf maken en toevoegen.
– De planner is behoorlijk duur € 24,95.
– Het notitie boekje is erg dun en vrij simpel, dit vind ik jammer.

Ondanks de paar nadelen die ik gevonden heb ben ik heel blij met deze planner, ik gebruik hem nu bijna twee maanden en ik merk hoe mooier ik de planning versier hoe meer ik er in kijk en op die manier zie ik ook weer dingen staan zodat ik dus niets kan vergeten. Ik kijk er echt elke dag in en heb elke zondagavond een planavondje voor de nieuwe week. 

Wat gebruik jij, een planner of een agenda?

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Advertenties

11 reacties op ‘De Mascha Planner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s