Primark PS… XXL Plump Lipgloss

OLYMPUS DIGITAL CAMERAToen ik laatst in de Primark liep kwam ik een heleboel nieuwe make-up tegen. En raad eens? Alles zag er nog helemaal netjes uit! Alle make-up lag nog netjes in de schappen en dat kijkt zo veel fijner als dat alles lelijk door elkaar ligt en ‘gebruikt’ is. Ik heb een aantal dingen meegenomen en vandaag review ik de Primark Ps… XXL Plump lipgloss in de kleuren As If en Whatever.

Bij de verpakking moest ik gelijk aan Jeffree Starr denken, ik weet eigenlijk niet waarom want er zijn nog veel meer producten die een soortgelijke uitstraling hebben. Ik vind de verpakkingen wel erg mooi, de lipgloss zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van deze roze tinten tot aan een nude kleur. Per stuk betaal je €3,50 en krijg je een huls met 4.5 milliliter.

Ik nam de kleuren As If en whatever mee, en ik was echt mega benieuwd naar het effect. Er lagen namelijk geen testers in het schap dus ik heb de kleuren op een mooie gok meegenomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADe kleur As If is een barbie roze kleur. Hij is echt onwijs roze en dat had ik niet helemaal verwacht toen ik hem zag in de huls, ik dacht zelf meer aan wat oud roze. Maar toch vind ik het wel heel erg mooi, bij deze lipgloss kan ik een prachtige roze ooglook creëren en heb dan een echte prinsessenlook. De lipgloss is goed gepigmenteerd, brengt makkelijk aan en hij blijft redelijk lang zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADe kleur whatever is een hele andere roze kleur als As If. Whatever is een wat donkere roze kleur, die mij ook erg aansprak. Ook met deze kleur kan ik mijn look helemaal afmaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAWat een toffe producten, deze lipglosses van de Primark! Ik vind de verpakking er onwijs leuk uitzien en ook de kwaliteit vind ik goed. Alleen van de plumping merk ik niet heel veel, zodra je de lipgloss aanbrengt voel je het wel heel even tintelen maar ik zie mijn lippen niet voller worden. De lipgloss blijft ongeveer 2 tot 3 uur zitten en slijten langzaam op een natuurlijke manier. De geur vind ik wel een beetje apart, ik vind het een beetje een muffe, zoetige geur maar hij is niet heel erg aanwezig dus verder heb je er geen last van. Ja, ik vind dit hele fijne Lipgloss!

De Primark Ps… XXL Plump lipgloss zijn te koop voor €3.50 bij de Primark.

Liefs, Nicole
Bloglovin, Instagram, Facebook.

Advertenties

4 reacties op ‘Primark PS… XXL Plump Lipgloss

  1. Ah toch wel blij dat ik deze niet heb meegenomen de laatste keer bij primark. Ik ben niet zo’n fan van lipgloss. De matte liquid lipstick van de primark vind ik trouwens wel echt de bon!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s