5 foto’s waar ik trots op ben #3

Ik vind foto’s maken leuk! hoe mooier de foto’s zijn die ik gemaakt heb hoe leuker ik het vind. Ik heb zelfs een vriendin aangestoken met het foto virus! Helemaal leuk natuurlijk want dat kunnen we gezellig samen gaan. Vandaag wil ik weer 5 foto’s aan jullie laten zien waar ik stiekem wel een beetje trots op ben, kijk je gezellig mee?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOMG, wat een gigantische spin! Ik begin gelijk met de engste foto die ik heb gemaakt. Deze spin kwam ik gelukkig ook niet in mijn achtertuin tegen. Haha nee zo heel groot was hij eigenlijk niet. Tijdens een dagje wandelen kwamen we hem tegen en heb ik deze foto kunnen maken. Ik maakte deze foto met mijn macrolens en vond hem wel heel erg gaaf geworden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze foto is eigenlijk niet heel erg speciaal, maar ik vind de kleurencombinatie wel erg mooi. Door de lichte achtergrond komen de gezichtsmaskers goed naar voren en spreekt het mij erg aan. P7130317.jpgDeze mooie lipstick verdient hier ook een plekje bij. De lipstick is echt prachtig zo met dat kleine roosje erin. Ik bestelde deze op aliexpress en hij was ook nog eens onwijs snel binnen. De huls van de lipstick is ook leuk, als je namelijk op een knopje drukt springt de lipstick naar boven toe.P8010241.jpg
Druppelfotografie trekt mij ook enorm aan, het ziet er altijd zo mooi uit die plaatjes van een vallende druppel! Helaas vind ik dit heel lastig en heb ik het nog niet voor elkaar gekregen, maar ik maakte wel deze leuke foto. In de druppel die aan het potlood hangt zie je allemaal kleuren, dit zijn niet zomaar kleuren maar dit zijn verschillende kleurpotloden!  OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze foto deelde action Nederland en België op Instagram, hoe leuk is dat?! Met deze super goedkope highlight palettes kun je jou gezicht laten stralen! Ik kan zelf niet kiezen welk palette ik mooier vind, jij wel?

Ik heb eigenlijk nog veeel meer leuke foto’s maar dan word dit een hele lange blogpost. Welke foto vind jij het leukst? 

Liefs Nicole, ♥

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

7 reacties op ‘5 foto’s waar ik trots op ben #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s