NAMES4EVER NAAMKETTING + WINACTIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERASieraden, ik ben er dol op! Ik heb er een hele boel maar eigenlijk kan je er nooit genoeg hebben toch?! Ik heb zelf vooral veel zilveren sieraden, een zilveren horloge, zilveren armbandjes, zilveren ringen en kettingen. Vandaag laat ik mijn nieuwe aanwinst zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NAMES4EVER NAAMKETTING

Via de website names4ever kun je je eigen naamketting maken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kan de naam in letters doen, of op een gebogen staafje, met diamantjes en daarbij nog veel meer keuze. Zelf heb ik gekozen voor een bar ketting met hart in het zilver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor mij was het niet heel moeilijk om te kiezen tussen al die mooie kettingen, want ik had al een tijdje een bar ketting in mijn hoofd. Maar wat wilde ik erin laten graveren? Dat vond ik moeilijker, je kan er namelijk van alles in laten zetten, je naam, een quote, een datum en zo kan ik nog wel even door gaan. Uiteindelijk ben ik toch voor mijn eigen naam gegaan, dit vond ik toch wel heel leuk omdat ik ook een armband hiervan heb alleen staat hier de naam van een goede vriendin in.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De ketting komt in een onwijs schattig doosje, het strikje op de deksel en de roze kleur zorgen er echt voor dat het een heel leuk cadeautje is. Mijn naam is duidelijk te zien in de ketting en hij voelt ook stevig aan. De ketting is niet verstelbaar maar hij heeft een prettige lengte wat mij betreft. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Buiten het feit dat de ketting in een onwijs schattig doosje aankomt, is hij ook van goede kwaliteit en dit is natuurlijk wel het belangrijkste. Wat ik ook zo leuk vind aan deze bar ketting is het hartje aan de linkerkant, dit maakt de ketting net helemaal af. Ik ben heel blij met de ketting en draag hem ook veel, nu heb ik ook nog iets leuks voor jullie ik mag namelijk 1 hartjesketting naar keuze weg geven.

Meedoen is heel simpel.
– Volg mij op Instagram
– Like mijn Facebookpagina, en de pagina van names4ever
– Laat een reactie achter, met een geldig email adres om te laten weten dat je mee doet.

De winnaar(es) zal ik op dinsdag 15 augustus bekent maken op mijn Instagram en Facebookpagina. Dan kun je binnen 24 uur contact met mij opnemen.

Liefs Nicole, ♥

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

13 reacties op ‘NAMES4EVER NAAMKETTING + WINACTIE

  1. Och wat een super lieve win actie! Win verwachten in December ons eerste kindje en hoe leuk is het om haar naam in zo’n kettinkje te laten graveren! Duimen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s