Coffee Bean Scrub With Skin Loving Coconut Oil

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe huid vind het zo nu en dan fijn om gescrubd te worden, dit kan nu ook met koffie! Scrubben met koffie schijnt veel voordelen te hebben. Koffie vind ik erg lekker om te drinken, maar om het ook voor mijn lichaam te gebruike? Ik vond het eigenlijk een beetje een gek idee toen ik het hoorde. Maar zodra ik het gekregen had werd ik wel super nieuwsgierig en heb ik het direct uitgetest. Word mijn huid dan echt zo soepel en zacht van het scrubben met koffie?

Het merk Bean Body kende ik nog niet persoonlijk, ik had het wel al vaker voorbij zien komen op social media maar ik had hier zelf nog geen ervaringen mee. Het is een bedrijf met natuurlijke cosmetica. Dit zegt Bean Body zelf;

We believe in caring for the world we live in, as well as those who live in it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingrediënten: 
Coffea Arabica Seed Powder, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Sucrose, Sodium Chloride, Glycerin, Theobroma Cacao Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopherol, Hyaluronic Acid

  • Koffie zal de bloedstroom stimuleren en helpen om het uiterlijk van cellulitis, eczeem, rekkenmerken, leeftijdsplekken, spataderen en psoriasis te verminderen.
  • Demerara Suiker en Himalayan Zout zal uw huid exfolieren, dode huid, acne, whiteheads, blackheads, breakouts en andere huidblemen verwijderen
  • Kokosolie zal hydrateren en moisturize van uw huid
  • Cacao en Vitamine E zijn hoog in anti-oxidanten die de huid voeden en beschermen, celherstel en verjonging bevorderen

Vegan Friendly / Cruelty Free / No Parabens / No GMO / Organic Ingredients 

Dit klinkt heel goed! De scrub zit in een plastic verpakking wat ik zelf niet zo heel handig vond voor in de badkamer. Dit wil ik dan wel eens omstoten en dan ligt straks de hele badkamer onder, dit wil ik liever voorkomen dus heb ik het in deze glazen pot gestopt. Zelf vind ik dit wel erg leuk staan zo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gebruiksaanwijzing:
Masseer in de huid met ronddraaiende bewegingen en laat het ongeveer 5 tot 10 minuten intrekken.

Het ruikt naar een lekker bakkie koffie met chocoladetachtige geur, en is vrij aanwezig maar ik vind het heerlijk! De combinatie van deze scrub bevalt mij erg goed. Mijn handen zijn nog nooit zo zacht geweest na het gebruiken van een scrub, wauw. Ik kon niet wachten om onder de douche te springen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De koffie scrub maakt mijn huid super zacht en gehydrateerd, na het scrubben hoefde ik geen bodylotion meer te gebruiken. Kijk wel uit als je het onder de douche gebruikt, ik raad je dan wel aan om alles goed na te spoelen wantje vind overal de scrub terug haha!

Conclusie:

Ik vind het een heerlijke scrub, waar je een onwijs zacht baby huidje van krijgt! Hij is zowel heerlijk onder de douche als voor bij de wastafel om je handen mee te wassen. Ik vind de geur fijn en het is makkelijk in gebruik. Ik denk dat deze scrub voor iedere huidtype fijn is, zelfs voor de hele gevoelige huid. De Coffee Bean Scrub With Skin Loving Coconut Oil is te koop voor €15,95 bij de originele webshop. 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Coffee Bean Scrub With Skin Loving Coconut Oil

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s