Glow & Highlighters Palette | Action

P7130293.jpgWaarschijnlijk heb je ze al voorbij zien komen bij mij op Instagram of Facebook. De prachtige highlighters palette van de Action. Toen ik de beauty’s in de schappen zag liggen wist ik dat ik deze mee moest nemen. Ondertussen zijn ze niet meer te missen en gaan ze viraal op het internet. 

P7130301.jpgIk weet niet hoe Action het voor elkaar krijgt maar ze krijgen de laatste tijd steeds meer mooie producten, voor een super budget prijs. De verpakking ziet er simpel maar heel netjes uit. Het is van plastic met een doorschijnende bovenkant zodat je de kleurtjes kan zien zitten. Dit is bij alle twee de palettes het zelfde. 

Action heeft twee verschillende palettes uitgebracht een roze en een blauwe variant. Had ik trouwens al gezegd dat dit wel eens hele goede dupes kunnen zijn van het merk Anastasia Beverly Hills?! Het roze palette lijkt namelijk erg veel op het Glow Kit Sweets en het blauwe palette op Moonlight. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In het roze palette zitten iets warmere tinten dan in het blauwe palette, maar je vind er ook twee koele tinten, deze zitten ook in het blauwe palette. De verschillende kleuren highlighters zitten stevig in de verpakking gedrukt en voor iedere look kan ik een andere highlighter gebruiken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wauw, wat een prachtige swatches! In dit roze palette zitten de kleuren Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand en Lush Terra. Alle highlighters hebben een prachtig pigment en ik denk dat je sommige kleuren van dit palette ook heel mooi als een oogschaduw kan gebruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
In het blauwe palette zitten de iets koelere tinten, maar verder is dit palette exact hetzelfde als de roze. Ik kan ook echt niet kiezen welk palette ik mooier vind ik vind alle kleuren zo ontzettend mooi! Ook deze swatches zien er prachtig uit. In dit palette zitten de kleuren Angel White, Subtle Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm en Mild Marble. Angle White en Pale Marble zitten dus in beide palettes. 

P7130297.jpgOp de achterkant van de verpakking staat nog een waarschuwing die kun je op bovenstaande foto lezen. En hieronder staan de ingrediënten, voor degene die dit fijn vinden: Dimethicone, Mica, Synthetic Fluorphlogpite, Squalane, Ethylhexyl Palmitate, Magnesium Stearate, Polyethylene, Aliminum Starch Octenylsuccinate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Methylparaben, Propylparaben. Wat een woorden he al die ingrediënten ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik vind beide palettes echt prachtig en ik kan niet kiezen welke ik mooier vind. Maar ik vind wel dat de highlighters iets aan de poederige kant zijn. Voor de prijs is dit natuurlijk helemaal niet erg. Ik betaalde namelijk € 2,49 per palette, je kunt ze vinden in de schappen bij de action! Een goede budget highlighter vinden kan best lastig zijn en deze zijn het geld zeker waard! Ook vind ik de palettes op het high-end merk Anastasia Beverly Hills lijken!

Wat vind jij van deze Glow & Highlighter Palettes? Denk jij dat dit een goede dupe is?!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

13 reacties op ‘Glow & Highlighters Palette | Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s