Review | Lady Green Mascara & Face Scrub

P7040297.jpgSoms is het best lastig kiezen tussen alle verzorgingsproducten die er op de markt zijn. Vooral voor jonge meiden is het in het begin heel moeilijk, waar moet je naar kijken en welke zou goed zijn voor jou huid? Zelf ben ik enorme fan van Lady Green en daarom wil ik jullie dan ook graag voorstellen aan dit merk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERALady Green is de eerste geheel organic gezichtsverzorging & make-up lijn die speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar! De verpakkingen en de producten zelf zien er onwijs leuk uit, ze bevatten veel kleur en leuke patroontjes waardoor de producten ook opvallen als jij ze op je kastje heb staan. Lady Green bevat verschillende producten van een dagcrème tot aan een scrub en van een lipgloss tot aan mascara! Er is dus heel veel keuze in een leuke prijscategorie. Je kunt alle producten bekijken op de website van BigGreenSmile. 

Lady Green Milde Gezichtsscrub

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlleen al de verpakking is al zo ontzettend leuk. In een kartonnen koker zit de tube verpakt, en deze koker kun je ook nog eens als kwasten/pennen bakje voor op je bureau gebruiken. Ontzettend leuk! Silica en jojoba scrubdeeltjes verwijderen dode huidcellen. Aloë Vera en Moringa reinigen de huid diep en kiwi verkleint je poriën en laat je huid stralen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIngrediënten:
Aqua (water), glycerin, caprylyl/capryl glucoside, ammonium lauryl sulfate, hydrated silica, aloe barbadensis leaf juice*, actinidia chinensis (kiwi) fruit extract*, jojoba esters, azadirachta indica leaf extract*, moringa pterygosperma seed extract, sclerotium gum, benzyl alcohol, sodium dehydroacetate, parfum (fragrance), xanthan gum, potassium sorbate, ammonium sulfate, lauryl alcohol, ammonium chloride, benzoic acid, salicylic acid, maltodextrin, ci 77289 (chromium hydroxide green), silica, ci 77491 (iron oxides) , limonene, linalool.

*Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.
98% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
20% van de ingrediënten is van biologische landbouw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe scrub heeft vrij fijne deeltjes, dus de gevoelige huid zal hier ook goed mee overweg kunnen. Je voelt de deeltjes wel, maar ze zijn niet te grof. De scrub heeft een heerlijke lichte geur. Je hebt ook niet heel veel nodig om een goed resultaat te krijgen. Mijn huid voelt na gebruik lekker zacht aan en oogt inderdaad fris!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERALady Green Mascara

Ook de mascara heeft een prachtige verpakking! Helaas vind ik de mascara zelf er veel minder mooi uit zien, dit is misschien omdat ik niet van de paarse kleur houd. Verder is het borsteltje van de mascara eigenlijk vrij simpel. Het heeft normale rechte haren die rondom lopen; een klassieke volumeborstel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hier zie je goed het verschil tussen mijn wimpers zonder en met de mascara. Van mijzelf heb ik wimpers zonder krul. Nu gebruik ik standaard een wimperkruller, maar toch geeft de mascara mijn wimpers duidelijk meer krul en volume. Mooi! Daarnaast zitten er geen klontjes op mijn wimpers, maar ik moet erbij zeggen dat dat erg ligt aan de manier waarop je het aanbrengt. Als ik haast heb, breng ik het veel minder zorgvuldig aan en zitten er dus ook meer klontjes in mijn mascara. De mascara wil zo nu en dan toch nog een klontje vrij laten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIngrediënten:
Aqua (water), Cera Alba (Beeswax)*, ci 77499 (iron oxides), jojoba esters, isostearic acid, glyceryl behenate, glycerin, glyceryl stearate, rubus ideaus (raspberry) fruit water*, alcohol, acacia senegal gum*, copernicia cerifera (carnauba) wax*, sclerocarya birrea (marula) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, dendrobium phalaenopsis flower extract, glyceryl caprylate, sodium hydroxyde, xanthan gum, benzyl alcohol, tocopherol, phospholipids, citric acid, sodium phytate, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate.

*Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.
98% van alle ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
19% van de ingrediënten is van biologische landbouw.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Conclusie

Ik ben onwijs blij met mijne producten, ik gebruik de scrub 1 keer in de week en mijn huid reageert hier heel goed op. Het is rustiger en ook iets minder vet! Wat ik heel fijn vind omdat ik hierdoor ook minder last heb van puistjes. De mascara geeft mijn wimpers een mooi effect en met een aantal laagjes zit er ook voldoende op mijn wimpers en komen zo in een mooie krul naar voren. De verpakking van de gezichtsscrub gebruik ik nu om mijn kwasten in te zetten, dit staat super leuk op mijn bureau! Je kunt de mascara en gezichtsscrub online bestellen op de website van BigGreenSmile voor €17,95 en €15,95

Dit artikel bevat product(en) die ik heb gekregen.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

5 reacties op ‘Review | Lady Green Mascara & Face Scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s