TAG | 15 Persoonlijke Vragen

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk vind het altijd heel leuk om een tag in te vullen, en op die manier leren jullie mij ook steeds een beetje beter kennen. Een tijdje terug kwam ik weer een leuke tag tegen, namelijk de 15 persoonlijke vragen tag. Kijk je mee naar hoe ik de vragen beantwoord van deze persoonlijke tag?

1. Heb je ooit iets meegemaakt waarvan je eerst dacht dat het slecht zou zijn, maar waarvan het achteraf toch goed afliep?
Ja dat zijn er denk ik wel genoeg, ik ben namelijk heel goed in dingen doen er hierna pas over na denken van wat ik nou eigenlijk aan het doen ben of al gedaan heb. Of ik flap er weer iets uit waar ik ook twee keer over na had moeten denken. Maar gelukkig is het nooit heel slecht afgelopen!

2. Wat was één van de beste feestjes waar je ooit geweest bent?
Euhmmm.. dat zijn eigenlijk een heleboel feestjes. Maar als ik er echt 1 moet uitkiezen ga ik denk ik voor 538 Jingle Balls. Er was een onwijs leuke en gezellige sfeer en ik was met de gezelligste mensen heen! Dit jaar ben ik van plan om weer heen te gaan. 

3. Wat was de laatste film, tv-programma of boek waarbij je moest huilen?
Ik moet heel snel huilen bij een film of serie, soms vind ik dit best wel irritant en zelfs als het niet eens echt zielig is dan kan er bij mij een traantje in me oog komen. De laatste keer dat ik mn tranen even weg moest vegen was toen Camille “Cami” overleed in de serie The Originals. 

4. Wat was het moeilijkste wat je ooit gedaan hebt?
Ik kan nu echt even niets bedenken….

5. Wat is je laatste ervaring waardoor je een sterker persoon bent geworden?
Hmmmm, ik vind dit ook een lastige. Ik denk dat dit toch wel mijn keuze is om de verpleegkundige opleiding te doen. Ik was al aan het werk in de thuiszorg als verzorgende IG maar merkte toch dat ik een stuk miste kwam kennis maar ook in het algemeen voelde ik mij toch niet helemaal uitgeleerd. Nu ik met de opleiding bezig ben merk ik ook dat dit mij persoonlijk sterker maakt, en niet alleen op de werkvloer. Ik denk dat als ik over ander half jaar klaar ben met de opleiding nog sterker in mijn schoenen sta!

6. Wat deed je vroeger toen je nog klein was waardoor je  in de problemen kwam?
Oef.. Dat is een hele boel. Maar toch kwam ik op de een of andere manier ook onder een hele boel dingen uit. Dat bijvoorbeeld mijn broer(tje) of buurmeisje de schuld kreeg van iets wat ik eigenlijk had gedaan. Ik hield en hou nog steeds wel van een kattenkwaadje of geintje uithalen. Ik was vroeger samen met een hele boel andere kinderen uit mijn straat altijd buiten, en wij waren nou niet altijd even lief en raakte hierdoor weleens flink in de problemen..

7. Wanneer heb je voor het laatst werkelijk geweldig gegeten?
Hmm.. Heel erg lekker eten doe ik vaak genoeg maar echt geweldig eten? Ik zou het zo 1 2 3 ook even niet eens kunnen bedenken. Waar ik echt heel erg van kan genieten is als ik een aantal borrels gedronken heb een vers gesneden patatje haal. 

8. Wat is het beste/slechtste cadeau dat je ooit gegeven/gekregen hebt?
Het beste cadeau.. dat zijn er eigenlijk zo veel. Cadeaus waar je een herinnering mee krijgt of cadeaus die aan een herinnering zijn verbonden vind ik altijd mooi. Hierbij kun je denken aan mee uiteten genomen worden of een dagje weg. Het slechtste cadeau kan ik mij niet herinneren, ik vind eigenlijk alles leuk als ik iets krijg. Het gaat tenslotte om het gebaar!

9. Wat mis je het meeste aan het kind-zijn?
Een heleboel. Als kind zijnde hoef je nergens over na te denken, je kan alles gewoon lekker gaan doen zonder dat het eigenlijk heel fout is. Ik denk dat dit iets is wat iedereen wel mist aan het kind-zijn. Wat ik stiekem ook wel mis is de middelbare schooltijd, hier heb ik ook een hele leuke tijd gehad.

10. Wat is je eerste herinnering die te maken heeft met opwinding?
Dat ik voor het eerst bij mijn opa en oma mocht logeren, dat was echt super spannend. Ik mocht namelijk helemaal alleen op de grote zolder slapen.

11. Wat was het eerste dat je kocht van je eigen geld?
Pfoeeeee… ik heb echt geen idee! Ik werk al vanaf mijn 13e, dat begon met een krantenwijk. Veel geld is ongetwijfeld op gegaan aan eten, kleding, tassen, schoenen en nog veeel meer!

12. Wanneer was je voor het laatst nerveus?
Een maand geleden, ik begon op een nieuwe werkplek en dat is altijd even spannend! 

13. Wat heb je in de afgelopen week geleerd?
Dat er heel veel bij komt kijken als je op jezelf gaat wonen! Ik zat in het huis van mijn oom en tante want die waren op vakantie, en ik moest wennen aan de stilte, (ik was alleen met de kat), zelf stofzuigen, de was doen, eten koken en nog een heleboel dingen meer!

14. Welk verhaal vertelt jouw familie altijd over jou?
Awh, dat zijn eigenlijk een heleboel dingen. Dat ik op mijn tante lijk, vroeger een heel lief meisje was. Maar wat het meeste gezegd word is toch wel dat ik een echte Kamstra ben! Ik heb ook niets van mijn moeder maar alles van mn pappie.

15. Hoe oud was je toen je volwassen werd?
Ik denk een jaar of 18, maar ik heb nog steeds heel vaak een klein momentje dat ik niet zo heel volwassen ben!

Zo dit waren mijn 15 vragen en antwoorden, heb jij hem al eens ingevuld?! 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

2 reacties op ‘TAG | 15 Persoonlijke Vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s