Ziaja Manuka Tree Purifying Day & Night Cream

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn huid is de laatste tijd behoorlijk wat veranderd. Ik had een droge huid wat ook nog eens heel gevoelig was voor bepaalde producten. Nu lijkt mijn huid zo van de een op de andere dag, totaal een andere huid geworden. Vooral in de T-zone van mijn gezicht is het behoorlijk vet. Een verandering van de huid vraagt ook om een verandering van een dag- en nachtcrème. Ik kwam bij het merk Ziaja uit en heb de dag- en nachtcrème uitgetest, benieuwd naar wat ik er van vind?

OLYMPUS DIGITAL CAMERALaat ik eerst iets meer vertellen over dit merk. Ik zalf had hier namelijk nog nooit van gehoord en was ontzettend benieuwd naar de producten van Ziaja. Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is zo uitgegroeid dat het nu wereldwijd te koop is. In 2013 kwam de eerste Ziaja winkel in Den Haag en zijn hun ook een webshop gestart. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAls je de karntonnen doosjes opent zie je de dag- en nachtcrème zitten, die zijn verpakt in een vrij simpele tube. De tubes zijn gemaakt van hard plastic en voelen stevig aan. Ik vind deze vorm van de crèmes erg prettig, nu kan ik een klein beetje hoeveelheid crème aanbrengen op mijn vinger en dit makkelijk op mijn gezicht aanbrengen. De dag- en nachtcrème zijn makkelijk van elkaar te onderscheiden de nachtcrème is namelijk groen en de kleur van de tube van de dagcrème is wit. 

IngrediëntenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op bovenstaande foto kun je de ingrediënten zien die erin zitten. Dit merk is trouwens erg betaalbaar en dierproefvrij! Ik ben zelf hier steeds meer mee bezig en ik koop iets minder snel als ik weet dat het op dieren getest is. 

Dagcrème OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

In de dagcrème zit SPF wat ik een pluspunt vind. Het is altijd goed om jezelf tegen de zon te beschermen, tegenwoordig heb je ook foundations waar SPF in zit. De dagcrème heeft een fijn structuur en hij trekt na het aanbrengen vrijwel direct in. Ik gebruik deze crème nu iets langer dan een week en merk al verschil van mijn huid! Mijn huid is iets rustiger geworden, ik heb minder last van pukkeltjes en ook is mijn huid iets minder rood. 

Nachtcrème OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De nachtcrème is echt ontzettend fijn! Ik vind hem zelfs prettiger dan de dagcrème. Tijdens het aanbrengen voelt hij ontzettend zacht aan en ook de geur is trouwens heel lekker. Voordat ik de nachtcrème aanbreng reinig ik altijd goed mijn huid en haal ik mijn make-up van mijn gezicht af. Na het aanbrengen van de nachtcrème voelt mijn huid nog schoner aan en dat is natuurlijk heel erg fijn.

Conclusie

Ik ben erg tevreden over de dag- en nachtcrème van Ziaja. Ze brengen beide prettig aan, trekken snel in en ruiken heerlijk! Ik weet eigenlijk niet zo goed waarom maar ik heb altijd net een klein beetje meer liefde voor een nachtcrème. Na het reinigen van mijn huid een crèmetje aanbrengen vind ik heel prettig. En in de ochtend heb ik hier toch allemaal wat minder tijd voor dus dan gaat er vaak alleen een koud washandje over heen. Je kunt de dag- en nachtcrème kopen in de winkel in Den Haag of online in de webshop. Ze kosten € 4,99 per stuk. En voor deze prijs zou ik zeggen, het is zeker het proberen waard!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen*

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

Advertenties

2 reacties op ‘Ziaja Manuka Tree Purifying Day & Night Cream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s