Een dagje foto’s maken

Foto’s maken, wie vind het nou niet leuk?! Ik heb al een vriendin aangestoken die het ook wil gaan doen haha. Het is nu al weer twee weekjes geleden, maar toen ben ik samen met een aantal vriendinnen een middagje wezen fotograferen, ze keken hun ogen uit wat er allemaal te zien was, vandaag deel ik mijn mooiste foto’s. 

Kiekeboe!
Het is een onwijs mooi gebied en er valt van alles te zien, van kikkers tot herten en vlinders tot vossen. En dit alles is voor mij ongeveer een half uurtje rijden. Ik geloof ook dat de meiden waarmee ik mee opstap was, dat die het erg leuk vonden. 

We hebben de middag heerlijk afgesloten met een drankje en een pannenkoek bij een restaurantje daar. Wat vind jij van de foto’s ?

Liefs Nicole, ♥

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

2 reacties op ‘Een dagje foto’s maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s