Kiko Milano | Luxurious Lashes

OLYMPUS DIGITAL CAMERATijd voor een nieuwe mascara! ik ben dol op mascara, er gaat (bijna) geen dag voorbij dat ik het niet draag. Er zijn zo veel verschillende soorten mascara’s en toen ik de Luxerios Lashes van Kiko Milano zag wilde ik deze ook graag proberen. Ik gooide hem in mijn winkelmandje en heb hem uitgebreid getest. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet was voor mij tijd voor een nieuwe mascara, maar als ik dan voor de schappen sta is er altijd zo veel keuze. Ik heb altijd wel bepaalde mascara’s die ik opnieuw koop zodra ze op zijn. Maar soms wil ik gewoon even iets nieuws. Deze mascara viel mij op door zijn mooie wit met gouden verpakking. Verder zit de mascara zoals bijna alle andere producten van Kiko in een simpele zwart doosje. Kiko Milano Luxurious lashes mascara kost € 7,20. Ik kocht hem afgeprijsd voor € 3,90

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAWooow, wat een groot borsteltje. Ik hoop dat hier een beetje mee te werken valt voor mijn kleine ogen. Ik denk dat ik hierbij wel een beetje ga knoeien (dat kan ik namelijk heel erg goed) . Verder ziet het borsteltje er wel strak en netjes uit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb geen hele lichte wimpers maar ik vind mijn wimpers ook niet heel donker van mijzelf. Dat is op bovenstaande foto goed te zien, een mooi laagje mascara is bij mij dus altijd welkom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn dan het resultaat met mascara! Het resultaat vind ik mooi maar het kost me door de grote borstel erg veel tijd en moeite, wil ik het een beetje netjes aanbrengen. Het borsteltje is helaas veel te groot voor mijn ogen en ik kan hier dus niet lekker mee werken. Ik knoei veel te veel en moet dan alles weghalen met een wattenstaafje, hier heb ik nou niet echt veel zin en tijd voor in de ochtend. Ook moet ik best wel veel mascara aanbrengen wil ik een mooi zwart effect krijgen. (op bovenstaande foto draag ik een klein laagje mascara)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals je leest ben ik helaas niet zo tevreden over deze mascara. Ik moet hier te veel tijd voor uittrekken en daar ben ik eerlijk gezegd een beetje te lui voor aangelegd. De grote van de borstel vind ik niet lekker werken, maar ik denk dat als je wat grotere ogen heb dat dit een hele mooie mascara kan zijn!

Wat denk jij van deze Kiko Milano Luxurious Lashes mascara?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Kiko Milano | Luxurious Lashes

  1. Jammer dat de mascara tegenvalt! Het borsteltje ziet er wel goed uit. Ik ben na al die jaren nog steeds op zoek naar de perfecte mascara, maar die heb ik tot nu toe nog niet gevonden Haha! Gebruik echt allerlei merken, de meest fijne vind ik Better Than Sex van Too Faced, They’re real van Benefit en Chanel Le Volume!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s