Outfit inspiratie voor de zomer

De winkels en webshops staan weer vol met allemaal nieuwe zomerse items. Ik word hier altijd heel blij van, ik wil het liefst alles kopen of bestellen. De meeste winkels hebben nu ook leuke kortingen en hierdoor word online winkelen nog verleidelijker. Ik kijk graag rond op het internet en kom dan ook veel leuke dingen tegen. De kleurtjes van deze zomer zijn ook helemaal mijn ding!

loav90267-2_1loav15127-115115847_WildGinger_003_ProductLarge15142042_PaleMauve_001_ProductLargeTE411S00D-A11@12

  • Rok – Loavies
  • Velvet tas – Loavies
  • Broek – Only
  • Top – Zalando
  • Ted Baker Schoenen – Zalando

Al deze items vind ik erg tof, vooral de schoenen ben ik helemaal weg van! Het is eigenlijk maar goed dat deze niet meer in mijn maat verkrijgbaar zijn, anders was ik nog een paar sneakers rijker en ik heb er al zooo veel. 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

2 reacties op ‘Outfit inspiratie voor de zomer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s