Kletspraat – persoonlijke update 

Mijn eerste persoonlijke update! Een poosje geleden stelde ik de vraag wat voorn artikel jullie graag wilde lezen, hierop reageerde veel van jullie met een persoonlijke update. In deze post kun je dus meer lezen over mij en hoe het met me gaat. Hoe gaat het met mijn werk en opleiding, aankomende week ben ik jarig ik word dan alweer 24 jaartjes oud.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik heb het druk. Het is druk in m’n hoofd en ik moet nog heel veel doen in een te korte periode. Dat zorgt soms voor een beetje stress, gelukkig kan ik hier redelijk goed mee omgaan. Ik ben sinds februari dit jaar begonnen aan de MBO4 verpleegkundige opleiding, hartstikke leuk maar het vraagt wel veel tijd. Ik moet een goede strakke planning maken en mij hier ook aan houden omdat ik school moet combineren met mijn werk en blog.

Ik volg de opleiding via mijn werkgever en doe hem BBL. Ik ga dus 1 keer in de week naar school en daarbij werk ik 24 uur. Sommige van jullie weten misschien wel al dat ik in de thuiszorg werk. Ik ben begin deze maand over gegaan naar een nieuwe plek, dit was o.a. voor mijn leerproces. Ik kom hier meer tegen en kan hier dus meer gaan leren! Momenteel ben ik veel bezig met opdrachten en huiswerk. Omdat ik 1 keer in de week naar school ga heb ik veel dingen om thuis te doen.  Ohja, 1 keer in de 3 weken heb ik avondschool, dit is voor de basisvakken, Nederlands, rekenen en Engels. De opdrachten die ik moet maken zijn groot maar wel erg interessant. Ook heb ik afgelopen week een presentatie moeten geven, dit blijft altijd wel spannend hoor! Ik was een klein beetje zenuwachtig maar daar was gelukkig niets van te merken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn nieuwe werkplek vind ik tot nu toe heel leuk, de mensen zijn leuk en ik heb aardige collega’s. Ik moet wel nog even wennen, maar dat komt vanzelf wel. Door alle nieuwe indrukken heb ik soms best wel veel aan mijn hoofd. Het combineren van school, werk en mijn blog is soms nog best lastig. (hebben jullie misschien tips voor het combineren?)Voordat ik aan de opleiding begonnen was had ik eigenlijk altijd wel een artikeltje klaar staan, helaas is me dat nu niet meer gelukt en is het soms zo dat ik een artikel een dag van te voren nog moet typen. 

Ik ben de laatste tijd ook veel moe, ik slaap ’s nachts heel diep en word hierdoor ook weer moe wakker. Nu moet ik ook wel toe geven dat ik mijzelf verder niet heel veel rust geef. Ik wil gewoon altijd bezig zijn omdat ik veel aan mijn hoofd heb. Als ik dan ’s ochtends op sta denk ik gelijk wat ik die dag allemaal moet gaan doen, werken, huiswerk maken, artikel schrijven en ook nog met vriendinnen afspreken. Want ja ik heb ook nog een beetje een sociaal leven 😉 Dit lukt me allemaal prima, zolang ik me maar aan mijn gemaakte planning houd. 

Aankomende vrijdag ben ik jarig! Ik word dan alweer 24 jaar oud, ik ben nooit zo heel erg van mijn verjaardag vieren, maar omdat het dit jaar op een vrijdag valt heb ik wat vrienden en vriendinnen uitgenodigd om bij mij een drankje te komen doen. We drinken gezellig wat en gaan daarna stappen in de stad. Het is dubbel feest want mijn vader mag dan zijn nieuwe auto ophalen (die hij gelijk weer kan inleveren bij mij, als verjaardagscadeau). Vrijdag ochtend ga ik eerst lopend naar de andere kant van het dorp om mijn oma op te halen, oma is vorige week gevallen en heeft haar heup gebroken, nu was het helaas niet mogelijk om naar huis te gaan en zit ze in een verpleeghuis om te revalideren.

Wauw ik ben verliefd geworden op een auto, het is echt een onwijs leuk autootje maar wel behoorlijk aan de prijzige kant. Ik heb het over een Renault Twingo GT. Nu heb mijn vader er een leuk prijsje van weten te maken waardoor het natuurlijk wel verleidelijk word allemaal. Op dit moment heb ik ook een Twingo maar dan het vorige model. Hier mankeert niets aan en hij rijdt onwijs lekker. Ik heb hem wel op internet gezet om te kijken of ik er dan meer voor kan krijgen als dat ik hem inruil, want meer is natuurlijk altijd beter! Of ik het echt ga doen, daar heb ik eigenlijk nog niet echt over na gedacht. misschien vind ik het toch een beetje te veel geld.

Ik ben weer helemaal bij gekletst! Zoals je leest gaat het momenteel goed met me, alleen heb ik het redelijk druk met alles om mij heen. Over een weekje heb ik heerlijk vakantie en dan hoop ik lekker te kunnen uitrusten en natuurlijk wat leuke dingen te kunnen doen. Wanneer heb jij vakantie?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

Een reactie op “Kletspraat – persoonlijke update 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s