Mijn zelfgemaakte fotoboek

P6190209.jpgZoals jullie misschien wel weten ben ik niet de enige die graag fotografeert in het gezin. Mijn vader en moeder fotograferen ook graag allebei, hun doen vooral wild fotograferen. Toen ik een mail kreeg of ik een fotoboek wilde laten maken kon ik hier natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik heb samen met mijn vader een prachtig boek in elkaar gezet, en ik kan jullie stiekem al verklappen ik ben heel blij met het eindresultaat!OLYMPUS DIGITAL CAMERAEr werd mij gevraagd of ik een fotoboek wilde maken van fotofabriek.nl voor degene die dit niet kennen. Fotofabriek is een internetwebsite met een productiecentrum in Groningen. Zij maken allerlei producten zoals; fotoboeken, kaarten, agenda’s, kalenders, tuinposters en nog veel meer. Fotofabriek heeft al enkele prijzen gewonnen o.a. bij avrotros.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk maakte een boek van a4 formaat met 24 bladzijdes. Samen met mijn vader ben ik achter de computer gekropen en hebben we foto’s uitgekozen. Dit was nog best een klusje om te doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZodra jij een fotoboek wil maken, kun je op de website je boekformaat uitkiezen en hierna moet je via de website een programma downloaden en instaleren op je computer. Zodra je dit gedownload heb zit je ook gelijk in het systeem van fotofabriek.nl, je kunt nu aan de slag gaan met jou fotoboek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKijk wat een prachtige foto’s!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat een onwijs mooi boek is dit geworden zeg. De foto’s die erin zitten zijn helder en mooi van kleur. Het boek voelt stevig aan en is van goede kwaliteit. Ik heb hier eigenlijk niet zo veel op aan te merk. Ik ben echt onwijs tevreden over het eindresultaat. Wel wil ik jullie een tip meegeven, zoek eerst de foto’s van tevoren uit welke jij precies in het boek wilt doen, het is anders een hele zoektocht en dan heb je lang werk nodig. 

Ik zal jullie vertellen dat mijn vader zelfs al een tweede boek in de maak heeft. Mijn opa en oma zijn afgelopen week 65 jaar getrouwd en tijdens het leuke feestje wat we gevierd hebben, hebben we mooie foto’s gemaakt. Mijn vader maakt nu dus een fotoboek voor mijn opa en oma! Wat vind jij van dit fotoboek?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen*

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

3 reacties op ‘Mijn zelfgemaakte fotoboek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s