Tastea Limited Edition Ibiza Feelings

OLYMPUS DIGITAL CAMERATastea is afgelopen week met een nieuwe thee op de markt gekomen, en ik heb deze mogen ontvangen! Ik kreeg de thee opgestuurd en kon niet wachten met uitproberen, nadat ik het pakje ontving heb ik dan ook meteen de waterkoker aan gezet. Ik heb het over de Limited Edition Ibiza Feelings thee blend. Benieuwd naar wat ik van deze thee vind?.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Ibiza feelings thee blend is zeer exclusief en beperkt voorradig omdat het een limited edition is, en de thee is verkrijgbaar vanaf 14 juni op de website van Tastea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ga jij dit jaar niet op vakantie? Deze Ibiza thee is 100% natuurlijk en kan je een heerlijk eilandgevoel geven. Volgens Tastea kan de limited edition ibiza feelings helpen bij ontspanning, blijdschap, gezondheid en het helpt je te genieten van het leven dankzij de smaak en geur

Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd. De hierbas likeur staat bij mij vooral bekent als een heel lekker drankje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deze limited edition Ibiza feelings bevat de volgende ingrediënten; apple, balm, raspberry leaves, camomile, anise, carrot, fennel, lemon peels, verbena leaves, natural flavouring, apple quarter, yarrow, hop petals, St.-John’s-wort, peach, lavender, cornflower blue. Let op! Deze thee kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dankzij de handige beker die je er bij kan bestellen kun je de thee overal mee naar toe nemen, of het nou school, je werk of onderweg in de auto is. De beker is ook erg makkelijk in gebruik.
– Draai de dop van de beker af en haal het filtertje eruit.
– Doe de thee in de beker (zelf vind ik een kleine eetlepel genoeg)
– Doe het gekookte water in de beker, leg de filter er weer op en draai de dop er weer op.

 En genieten maar! Nu is het dus echt tijd op te gaan proeven!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat een lekkere thee is dit! Ik denk dat dit toch wel mijn favoriete thee van Tastea is. Deze thee heeft een zachte en frisse smaak en ook vind ik dat er een soort zoetig na smaakje aan zit. Ik vind hem in ieder geval erg lekker! En ook jullie kunnen nu deze Limited Edition Ibiza Feelings thee proberen, met de kortingscode ibiza-nicoleswereld, krijg je 10% korting op jouw aankoop. Dit is geldig op de gehele collectie m.u.v. packedge deals. Je kunt de kortingscode tot en met 3 juli 2017 gebruiken. De Ibiza feelings thee blend is verkrijgbaar op de website van Tastea en kost € 24,95. De thee is maar beperkt voorradig dus wees er snel bij!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Tastea Limited Edition Ibiza Feelings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s