Etos Gezichtmaskers

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEin-de-lijk weer een artikel! Vandaag test ik deze een gezichtsmaskertje van Etos. Een goede verzorging voor je huid vind ik erg belangrijk, ik merk dat mijn huid de laatste tijd wat aan het veranderen is. Ik heb het idee dat mijn huid wat vetter is dan normaal. Daarom vind ik een maskertje zo heerlijk, mijn gezicht voelt dan weer helemaal gereinigd aan. Vandaag test ik er èèn.OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk heb gekozen om de ‘mud mask’ fruit smoothie peach oil & mango butter te testen. De verpakking heeft een mooie kleur en de naam van het masker vind ik er leuk bij passen. Het masker zelf is een beetje licht rozig maar zodra hij opdroogt is hij wit. De geur van dit masker is trouwens zooo lekker!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHet masker voelt tijdens het aanbrengen en wanneer je hem op heb net zo als andere modder maskers. Je moet dit masker ook 10 tot 15 minuten laten zitten en daarna kun je deze verwijderen met lauw/warm water. Nadat ik het masker er af gewassen had, voelde mijn huid heerlijk zacht aan maar mijn voorhoofd ietsje droog. Ik heb dit masker in de avond gedragen en voordat ik naar bed ging heb ik wat nachtcrème aangebracht. Ik heb nog even kunnen genieten van de geur van dit masker, ik kon heel lichtjes nadat ik het masker eraf gehaald had het masker nog ruiken. Ik ben erg tevreden over het resultaat van dit masker.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
De maskers zijn te koop bij Etos voor € 0,99 per stuk. 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

Een reactie op “Etos Gezichtmaskers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s