Mijn Blog Goals Voor Juni 2017

Ik hou elke maand voor mijzelf mijn blogstatistieken bij, en ik heb natuurlijk ook mijn goals die ik graag wil halen. Nou zat ik te bedenken, waarom deel ik mijn blog goals niet gewoon met jullie? Het is zo ontzettend leuk om te zien hoe mijn blog groeit, ook krijg ik meer motivatie als ik mijn blog zie groeien.

Facebook

Eigenlijk wil ik iets meer met mijn Facebook pagina gaan doen, nu komen er natuurlijk wel mijn blogartikelen op. Maar persoonlijk mis ik er wat op. Ik wil wat meer berichten/foto’s er op gaan zetten. Als jij misschien iets mist, mag je me dit natuurlijk altijd vertellen! Op dit moment heb ik 105 likes op mijn Facebook pagina. Ik zou graag de 200 likes op Facebook deze maand willen halen. Ik weet niet of dit teveel gevraagd is, maar ik ga dit zeker proberen!

Pinterest

Op Pinterest groei ik op dit moment echt ontzettend snel nu. Ik vind het onwijs leuk om te gebruiken, pins van andere opslaan maar ook eigen pins maken voor mijn blog maken. Op dit moment heb ik 514 volgers en ik hoop eind van de maand de 650 volgers te halen, ik vermoed dat dit wel gaat lukken want ik ben echt ontzettend snel gegroeid afgelopen maand.  

Twitter

Twitter heb ik nog niet zo heel erg lang voor mijn blog en eigenlijk gebruik ik het ook niet zo heel veel op dit moment heb ik 191 volgers en ik hoop eind van de maand de 250 volgers te behalen, maar misschien is dit toch iets te veel gevraagd.

Instagram

Oké ik moet toegeven de ene week doe ik iets meer met instagram dan de andere week. Ik blijf nu al een poosje hangen op de 400 volgers op dit moment heb ik 419 volgers en ik hoop eind van de maand dan toch eindelijk 500 volgers te behalen! Ik heb een heleboel leuke en mooie foto’s gemaakt dus daar zal het niet aan liggen!

Blog

Ik moet proberen om mijn blog meer te promoten. Soms heb ik echt hoge bezoekersaantallen vind ik zelf, maar er zijn ook dagen waar mijn bezoekers aantallen heel laag zijn. Via Pinterest wil ik graag mijn blog meer promoten, ik ga dus proberen om nog meer pins te maken. Ik heb nu 1200 unieke bezoekers per maand en hoop de 1400 unieke bezoekers te kunnen behalen!

Mijn uiteindelijke goals voor deze maand zijn:
Facebook: 200 likes.
Pinterest: 650 volgers.
Twitter: 250 volgers.
Instagram: 500 volgers.
Blog: 1400 unieke bezoekers.

Liefs Nicole, ♥

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

3 reacties op ‘Mijn Blog Goals Voor Juni 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s