Outfit: Red & Black

Ik kreeg zo nu en dan een vraag van mensen dat ze benieuwd waren naar mijn kleding stijl. Ik wil wat meer over fashion gaan schrijven en laat dat nou net goed uit komen met de vragen van jullie! Vandaag laat ik een outfit zien die ik graag draag. Hij is simpel en comfortabel. Ik hou echt van dit spijkerjasje, hij is zo leuk te combineren en zit onwijs lekker!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHet spijkerjasje komt bij Bershka vandaan en ik ben er onwijs blij mee, ik kan hem echt met van alles combineren. Ook de rode trui draag ik heel graag die kocht ik afgeprijsd bij de Primark voor maar € 3.00, voor deze prijs kon ik hem natuurlijk niet laten liggen. De zwarte spijkerbroek heb ik al een hele lange tijd, en hoewel ik eigenlijk nooit een zwarte broek draag komt deze wel zo nu en dan de kast uit. Dit is een hele zachte spijkerstof en hierdoor zit hij heerlijk. Het tasje is nieuw, die heb ik vorige week gekocht, hier zal binnenkort een artikel over online komen. 

Wat vind jij van deze outfit? 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

3 reacties op ‘Outfit: Red & Black

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s