De best gelezen artikelen van Mei. 

De maand mei is voorbij gevlogen, en we hebben al heerlijk weer gehad. Ik hoop dat het zonnetje voorlopig nog even blijft. Er kwamen veel verschillende artikelen online afgelopen maand. Heb jij ze misschien gemist? Ik heb hier de 5 meest gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het artikel Tastea | Beauty Thee + Kortingscode! staat op nummer 1. Deze heerlijke thee drink ik regelmatig en dan vooral in de ochtend. Zelfs met het warme weer kun je mij nog steeds blij maken met een kopje thee. Ik zou het leuk vinden als je laat weten of jij de kortingscode gebruikt hebt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb al een hele lange tijd geen neusstrips meer gebruikt. Ik gebruik het eigenlijk ook nooit. Maar zo nu en dan willen die mee eters wat erger opkomen en dan pak ik even de Action | Alvira Charcoal Pore Strips erbij.

img_2566_fotorMakeup Eraser | Action dit artikel blijft steeds maar terug komen, ik maar ook jullie kunnen hier geen genoeg van krijgen. Ik heb ondertussen al mijn tweede doek in gebruik omdat ik vond dat hij aan vervanging toe was. Het is echt een fijne manier om mijn make-up te verwijderen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ondertussen is de winactie gesloten en heb ik al iemand blij kunnen maken met de Jane Iredale | PureBrow Gel + Winactie Dit wenkbrauw product is snel en makkelijk te gebruiken en mijn wenkbrauwen blijven de hele dag mooi in model zitten. Dit is een hele fijn wenkbrauw gel die ik graag gebruik.

IMG_4826Op het artikel Waar ik mijn inspiratie vandaan haal kreeg ik leuke reacties van jullie waar jullie je inspiratie vandaan halen. Dit vind ik erg leuk om te lezen en het artikel is door vele van jullie gezien. Pinterest blijft mijn grote inspiratiebron!

Dit zijn de 5 meest gelezen artikelen van de afgelopen maand, welk artikel vind jij het leukste?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

2 reacties op ‘De best gelezen artikelen van Mei. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s