Femme Intime Watermeloen

P5150267.jpgDe benen en oksels mogen we weer laten zien met het heerlijk weer en dan willen we natuurlijk wel dat ze mooi glad en onthaard zijn. Ik denk dat de meeste onder ons – en ik ook – toch het meest scheren en nachtkastje wil dat dit wel goed gebeurt. De scheercrèmes van Femme Intime zijn speciaal ontwikkeld voor je gevoelige huid en de intieme delen van je lichaam. Ik heb hem getest en deel mijn mening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa je las het goed net, nachtkastje wilt dat jij je goed kan scheren en ook tegelijk kan verzorgen. Nachtkastje.nl is de website van ladiesnight. En voor de gene die ladiesnight niet kennen, raad ik je aan om een keer een avond te organiseren. Het is een avond speciaal alleen voor vrouwen, en samen met de gene die langs komt maak je er een hele gezellig avond van. (voor degene die meer willen weten over een ladiesnight, laat het me weten!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe scheercrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor een gevoelige huid en de intieme delen van je lichaam. Je kunt nu zelf zorgen voor een superglas, irritatie- en bultjesvrij scheerresultaat krijgen. De Femme Intime Watermeloen bevat Aloë Vera en vitamine E. Deze ingrediënten kalmeren, verzachten en voeden je huid zowel tijdens als na het scheren. Dit klinkt wat mij betreft heel erg fijn! 

Deze scheercrème is in vier verschillende geuren verkrijgbaar, watermeloen, vanille, perzik en een mannengeur. Ook zijn deze scheercrèmes niet getest op dieren!

P5300008.jpg

De scheercrème is simpel in gebruik, je doet een pompje op je hand, brengt het aan op je natte huid, dan scheer je met de richting van de haartjes mee. Nu weten wij allemaal wel dat dit niet altijd even mee werkt en ook ik ben hier schuldig aan. Ik scheer eigenlijk altijd tegen de richting in. Na het scheren kun je nog een klein pompje in masseren voor een extra kalmering, verzachting en voeding voor je huid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAConclusie:

Wauw wat ruikt deze scheercrème lekker! Het eerste wat mij ook op viel was dat de scheercrème echt heel erg lekker ruikt en een fijne substantie heeft. De crème voelt aan als een hele zachte crème en smeert makkelijk uit op je natte huid. Zelf scheer ik mijn oksels altijd onder de douche en daar is deze crème goed geschikt voor. Ik kan niet uitgepraat raken over de geur maar echt jongens wat ruikt hij lekker. Maar de grote vraag, komt hij zijn belofte na? Ja! Ik heb de scheercrème nu meerdere malen gebruikt en nee ik heb geen bultjes meer gekregen na het scheren, dankzij deze scheercrème glij ik makkelijk met mijn scheermesje over mijn huid heen. Ik ben tevreden over de scheercrème en stiekem ben ik ook benieuwd geworden naar de andere varianten van de Femme Intime lijn. 

De Femme Intime scheercrèmes zijn speciaal ontwikkeld voor Ladies Night Homeparties. En kosten € 20,99 per stuk. Ben jij al benieuwd naar deze scheercrèmes?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

12 reacties op ‘Femme Intime Watermeloen

  1. Ik ben wel heel erg benieuwd geworden! Klinkt in ieder geval ontzettend goed, ik heb last van een geïrriteerde huid na het scheren dus misschien dat ik deze ook wel even ga testen.

    Like

  2. Ik schrik wel een beetje van de prijs. 21 euro 😱.. ik heb eigenlijk nooit last van bultjes, wel irritaties. Ben wel benieuwd naar dit product, maar dat hij vast in mijn badkamerkastje komt kan hij vergeten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s