CATRICE 24H MADE TO STAY MAKE-UP FOUNDATION

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foundation draag ik eigenlijk helemaal niet veel met dit mooie weer, maar toch was ik wel heel benieuwd naar de nieuwe foundation van Catrice. Hij is nu al een tijdje uit en ik wilde hem ook dolgraag uitproberen. Catrice staat bekend om haar goede en budget vriendelijke foundations, dus je kan je voorstellen dat ik heel erg benieuwd was naar deze nieuwe variant. Ik test hem dus uitgebreid uit!

P5080354.jpgDe glazen flacon er strak en netjes uitziet. Het is zeker niet iets waarvan je meteen denkt, dat is een goedkoop product geweest. De foundation heeft ook een handig pomp dopje waar je de foundation gelijkmatig mee kan oppompen. Ik ben zelf dol op zulke foundations!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAls we de informatie op de verpakking mogen geloven dan moet dit een foundation zijn die lang blijft zitten, hij belooft tot 24 uur te blijven zitten. Maar dit is niet het enige, hij belooft ook een goede dekking te geven die matterend is. Hier word ik wel enthousiast van! Ik ben dan ook erg benieuwd wat deze foundation op mijn gezicht gaat doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOok staat er op de dop nog met koeienletters waterproof, ik vind dat altijd een beetje een gek iets. Hoe kan een foundation nou echt watervast zijn, hecht het dan echt als een soort van verf aan je gezicht. De Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation is er trouwens in vier verschillende tinten:

  • 005 Ivory Beige
  • 010 Nude Beige
  • 015 Vanilla Beige
  • 025 Warm Beige

Zelf heb ik de lichtste variant, 005 Ivory Beige. Dit is een hele lichte foundation kleur maar hij past wel perfect bij mijn bleke huid. Als mijn huid straks door de zon wat meer gekleurd is zal deze foundation niet meer goed zijn, maar hij is voor mij wel ideaal in de winter. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp de achterkant vinden we nog een klein verhaaltje over de foundation. Het is een foundation met toegevoegde anti-oxidanten voor een goed dekkend effect, maar die er wel natuurlijk uitziet. En natuurlijk met een matterende finish, ik ben benieuwd!

Mijn gezicht zonder make-up 

Mijn gezicht met De Catrice 24H Made To Stay Make-Up Foundation.

Deze foundation van Catrice mag van mij blijven in het assortiment. De foundation heeft een mooie kleur, brengt prima aan, zit mooi op de huid en heeft een redelijk goede houdbaarheid. En ook de prijs is dik in orde want je betaald maar € 6,99 voor deze foundation wat ik een goede prijs vind. De foundation is te koop bij Kruidvat en Trekpleister in het assortiment. Zijn jullie benieuwd geworden naar deze nieuwe foundation?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

6 reacties op ‘CATRICE 24H MADE TO STAY MAKE-UP FOUNDATION

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s