Makeup verwijderen met alleen water! PSS.. Cleansing Mitts

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMisschien ken je het al misschien nog niet?! Maar tegenwoordig kan je je make-up verwijderen met alleen maar water! Dit klinkt toch ongelofelijk fijn, je hebt geen vette olies of make-up doekjes meer nodig. De make-up erasers zijn al een lange tijd op de markt en je kan ze in allerlei verschillende prijsklasse vinden, nou kwam ik ze tegen bij de Primark en ik kon het niet laten liggen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVorig jaar kwam ik bij de action een enorm fijne eraser tegen die ondertussen helaas op is en ik hem weg moest gooien, helaas kan ik ze niet meer vinden bij de action en ik denk dat ze ook niet meer verkocht worden nu, dus moest ik opzoek naar iets anders. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPS.. Cleansing Mitts 

Removes your makeup with just water! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ben altijd een doek gewend om mijn make-up te verwijderen, maar de Primark heeft deze vorm weggelaten en er washandjes van gemaakt. Er zitten twee washandjes in een simpele plastic verpakking, op de voorkant staat ook alleen de naam en de prijs. Als je het doosje omdraait krijg je wat meer informatie te zien over het product zelf. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals je op de foto hierboven kunt zien, staat er in verschillende talen dat er 2 herbruikbare reinigingshandschoenen voor het verwijderen van make-up met alleen water in zitten. 

Dit is een vriendelijke manier voor je huid om je make-up te verwijderen. De washandjes zijn geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Je kunt ze meerdere malen gebruike en ze zijn binnenste buiten geschikt voor de wasmachine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGebruiksaanwijzing

Doe het washandje om je hand en maak hem nat met lauw/warm water. Masseer het washandje voorzichtig over je gezicht, ik vind het zelf het prettigst om ronddraaiende bewegingen te maken, hierdoor kan ik al mijn make-up goed verwijderen. De andere kant van de washand heeft een andere stof en is bedoeld om te scrubben, als je na het verwijderen van je make-up de washand omdraait haal je de dode huidcellen dus ook weg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAConclusie

Ik ben enorm fan van mijn make-up verwijderen met alleen water. De PS.. cleansing mitts vind ik ook enorm fijn, de doek is super zacht en heel fijn in gebruikt. Voor € 3,00 heb je twee herbruikbare washandjes, wat helemaal niet duur is. Ik gebruikt bijna nooit waterproef make-up maar met waterproef mascara gaat het iets moeilijker en moet ik alsnog een wattenschijfje met micellaire reinigingswater gebruiken, verder doet hij heel goed zijn werking. Over de schrubkant kan ik niet heel veel zeggen, ik vind het een prettig gevoel om het over mijn gezicht te halen maar of hij zijn werking doet weet ik niet. Ik kan jullie vertellen ik ben fan!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

5 reacties op ‘Makeup verwijderen met alleen water! PSS.. Cleansing Mitts

  1. Ook ik ben fan van deze washandjes. Ze zijn ook weer makkelijk schoon te maken. Een kloddertje handzeep erop, even inwrijven, afspoelen met warm water en ze zijn weer helemaal wit. Ideaal! Ik ben wel benieuwd hoe lang ze mee gaan, maar 3 euro is zeker niet duur.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s