5 x zomer musthaves

Yess, de zomer is onderweg! Ik hoop nu dus echt dat we de regen en koude dagen gehad hebben. En we alvast in de zomer stemming kunnen komen. Ik hou van de zon en ik denk met mij nog vele anderen. Vandaag laat ik 5 musthaves zien die je echt niet kan missen deze zomer.

Een rond strandlaken is helemaal hip, je heb ze in onwijs veel leuke kleuren en patronen. Er is keuze genoeg en ze zijn in allerlei verschillende prijsklasse verkrijgbaar. Zelf heb ik er 1 van de Xenos maar deze van strandlaken vind ik ook heel erg mooi!


Een mooie zonnebril kan je deze zomer ook niet missen. Met al die mooie warmen dagen die op komst zijn maakt een zonnebril je look helemaal af. Ik krijg zelf een zonnebril op sterkte, deze kan ik eind van de maand ophalen.


Zomerjurkjes in allerlei verschillende kleurtjes, ik draag graag jurkjes in de zomer. Het is lekker makkelijk en leuk te combineren met slippers of een leuk hakje. Dit blauwe jurkje is te schattig!


Gekoelde drankjes kunnen niet ontbreken in de zomer, en wat is nou heerlijker om na een dag werken thuis te komen en een heerlijk koud wijntje in de tuin te drinken?!Een leuke flessenkoeler kan voor mij hierom niet ontbreken, zo kan ik heerlijk in de tuin blijven zitten.


Muziek in de tuin, op het strand of bij een meertje maakt het altijd gezellig. Tijdens alle gezelligheid een muziekje op de achtergrond brengt altijd een goede sfeer. Deze draagbare speaker is ideaal om mee te nemen.

Er zijn natuurlijk nog veel meer items die niet kunnen ontbreken tijdens mooie zomerdag, maar deze musthaves zijn voor mij niet te missen. Wat kan voor jou niet ontbreken tijdens de zomer?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

5 reacties op ‘5 x zomer musthaves

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s