Waar ik mijn inspiratie vandaan haal

IMG_4826.jpgSoms is het best lastig om als blogger ideeën te vinden. Waar ga ik nu weer over schrijven? In het begin als jij je blog start zit je waarschijnlijk bomvol ideeën en kun je heel veel artikelen schrijven en inplannen. Maar hoe doe je dit als je al een tijdje blogt? Mijn blog bestaat nu iets langer dan een jaar en ik moet toegeven, ik heb ook niet altijd inspiratie. Maar waar haal ik mijn inspiratie dan vandaan?

Omgeving 

Soms loop ik ergens in een stad en kom ik iets leuks tegen voor mijn blog, ik schrijf dit dan op en als het een product is neem ik het mee. Hier kan ik dan weer over schrijven en zo heb ik weer een artikel voor mijn blog. Ook vind ik het heerlijk om een rondje te wandelen en tijdens het wandelen komen er vaak ideeën op in mijn hoofd, dit moet ik dan wel even opschrijven want anders ben ik het weer kwijt als ik thuis ben. Tijdens het hardlopen krijg ik ook regelmatig ideeën voor mijn blog!

Pinterest 

Pinterest is zo leuk! ik durf te zeggen dat ik hier wel een beetje verslaafd aan ben. Er staan echt talloze ideeën van allerlei bloggers en dit kan ik dan weer gebruiken voor mijn eigen blog. Vaak kom ik dan iets tegen waarvan ik denk, dit is echt zo leuk ook voor mijn blog en uiteindelijk komt er een totaal ander artikel uit als wat ik in gedachten had. Het artikel wordt het alleen maar leuker door! Ook gebruik ik Pinterest veel voor mijn blog.

Producten

Ik krijg tegenwoordig steeds meer mailtjes van bedrijven die een samenwerking willen aangaan. Dit is echt hartstikke leuk om te doen, en op die manier heb ik gelijk weer inspiratie voor mijn blog. Wel kijk ik altijd goed of het bedrijf wel past bij mijn blog. Het moet natuurlijk voor mij wel leuk zijn om te schrijven, en voor mijn lezers leuk zijn om te lezen! Dit is voornamelijk beauty maar soms kan hier wel eens iets anders wat ik leuk vind doorheen komen. 

Waar haal jij je inspiratie vandaan? 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

11 reacties op ‘Waar ik mijn inspiratie vandaan haal

  1. Haha ik ben net 2,5 maand bezig en heb inderdaad nog een lang lijstje met inspiratie! Alhoewel ik die ook wel steeds aanvul en ook opraakte. Ik ben dan met dingen bezig (make-up look/nagels) of koop iets en denk dan, dat is ook leuk voor op m’n blog! Ik heb ook mn eerste samenwerking, wijkt iets af van m’n onderwerpen, maar wel iets wat mijn interesse ook heeft en stiekem ook op mn site te vinden is.

    Liked by 1 persoon

  2. Erg leuk om te lezen waar jij je inspiratie vandaan haalt 😃, Pinterest is ook één van mijn favo inspiratiebronnen. Daarnaast haal ik inderdaad veel uit mijn dagelijkse leven, dingen die ik op werk of in mijn hoofd tegenkom. Andere bloggers kunnen mij ook inspireren.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s