Jane Iredale | PureBrow Gel + Winactie

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJane Iredale staat bij mij bekend als een enorm luxe product, de verpakkingen en collecties zien er altijd zo mooi uit! Ik ken het eigelijk ook alleen maar van de salons. Toen ik de vraag kreeg of ik een product van Jane Iredale wilde testen, maakte mijn hart een sprongetje. Ik mocht een wenkbrauw gel uitkiezen en ik mag er ook 1 weggeven! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor degene die Jane Iredale niet kennen zal ik hier eerst wat meer over vertellen. Voordat Jane Iredale haar bedrijf startte was zij werkzaam als casting director voor reclame spotjes. Daar kwam zij in aanraking met visagisten en zag ze veel make-up voorbij komen. In 1994 startte ze haar bedrijf; Jane Iredale Mineral Cosmetics. Jane was de eerste die een minerale make-up collectie op de markt bracht en dit wordt nu dan ook in vele ziekenhuizen, kuuroorden en salons verkocht. Minerale make-up is namelijk veel vriendelijker voor de huid. Alle make-up van Jane Iredale is dierproefvrij.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe wenkbrauw gel zit in een simpele nette verpakking. Hij is verpakt in een doosje en op de achterkant staan de ingrediënten. 

Ingrediënten
Aqua/Water/Eau, Algae Extract, Cera Alba (Beeswax), Stearic Acid, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Oleic Acid, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract. [+/- (May Contain) Iron Oxides (Ci 77489, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Titanium Dioxide (Ci 77891), Chromium Oxide Greens (Ci 77288)]

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat een prachtige verpakking! De wenkbrauw gel ziet er echt onwijs mooi en luxe uit. De kleuren combinatie vind ik erg mooi, de gouden details maken het net een beetje luxer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet kwastje heeft een mooie grote en pakt genoeg product voor èèn wenkbrauw. De gel is makkelijk aan te brengen en droogt snel op. Ik vind dit vooral een pluspunt, normaal gesproken ben ik namelijk niet zo fan van vloeibare wenkbrauw producten, omdat ik voor mijn gevoel echt wat op mijn wenkbrauwen heb zitten. 

P5080375.jpg
Conclusie
Het resultaat! Ik ben erg blij met de Jane Iredale PureBrow Brow Gel, hij geeft een mooi subtiel effect. De kleur Brunette past ook goed bij mijn wenkbrauwen en het is snel in gebruik. Ik vind hem ideaal voor een dagelijkse look, als ik naar mijn werk moet. Het werkt snel en mijn wenkbrauwen blijven de hele dag mooi in model zitten. Wel moet je na het aanbrengen van de gel nog even met een ander borsteltje je wenkbrauwen netjes in model brengen. Dit vind ik een mooier en natuurlijker effect geven. 

Winactie

Van Pour Tous (gevestigd aan de Maliestraat in Utrecht) mag ik een Jane Iredale PureBrow Brow Gel in de kleur brunette weggeven! En het is heel makkelijk om deel te nemen aan de winacite. 

Wat moet je doen?
Laat in een reactie weten dat je mee doet.
Like de facebookpagina van Pour Tous
Like mijn facebookpagina nicoleswereld

De winactie sluit vrijdag 19 mei en de winnares krijgt een persoonlijke email, dus zorg ervoor dat je email adres klopt als je mee doet aan de winactie.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

13 reacties op ‘Jane Iredale | PureBrow Gel + Winactie

  1. Ik doe heel graag mee! Ik heb er eentje van Benefit, maar heb nog nooit een ander merk gekleurde wenkbrauwgel gebruikt en ik ben er heel benieuwd naar. 🙂 Ik kwam er net achter dat ik je nog helemaal niet op FB volgde, maar nu wel.

    Liked by 1 persoon

  2. De producten van Jane Iredale zijn echt prachtig. Ik weet helaas dat de kleur brunette voor mij te donker en te warm is dus ik laat de winactie aan me voorbij gaan ❤

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s