Tastea | Beauty Thee + Kortingscode!

P5080380.jpgIk hou van thee! Degene die mij al een tijdje volgen weten dat. Ik ben altijd opzoek naar nieuwe smaken thee. Ik begin mijn dag met thee en ga er meestal ook mee naar bed. Zodra mijn wekker gaat en ik me heb klaar gemaakt is het tijd voor een kopje thee met een beschuitje. Nu heb ik een nieuwe smaak ontdekt en ik kan alvast zeggen, ik ben fan!

P5080380.jpg
Tastea ik zag het al regelmatig voorbij komen, op Facebook en Instagram. Ik werd nieuwsgierig en heel erg enthousiast toen ik hoorde dat ik het mocht uitproberen. Voor degene die Tastea niet kennen, De blends zijn 100% natuurlijk en bovendien hartstikke gezond. Naast de verschillende gezondheidsvoordelen die de tastea theeën je kunnen bieden, is de thee ook nog eens heel lekker! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk was zelf heel nieuwsgierig geworden naar de Picture Perfect thee blend. Deze beauty thee is speciaal voor huid, haar en nagels. Deze thee kan ondersteuning bieden bij de groei van gezonde haren en nagels, het bevorderd de aanmaak van collageen en de thee zorgt ervoor dat je minder last heb van huidontstekingen zoals acné.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze Picture Perfect thee blend bevat de volgende ingrediënten: Green tea China Sencha, green tea China Jasmine, lemongrass, natural flavouring, raspberry, jasmine petals, China Jasmine Dragon Pearls, passionflower herb, bamboo leaves.

P5080380.jpg
De theebeker vind ik ook onwijs leuk eruit zien. Vaak ben ik bang dat ik mijn vingers of hand verbrand aan het vast pakken van mijn theekopje, vast herkenbaar… maar met deze theebeker hoef jij je daar geen zorgen over te maken want door de dubbelwandig is de buitenkant nooit warm en kun jij de beker gewoon vast houden. De beker is makkelijk uit elkaar te halen waardoor je hem goed kan afwassen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAConclusie:
De Picture Perfect thee blend is een heerlijke thee, die je zeker eens geprobeerd moet hebben. Wat een feestje om dit elke morgen te mogen drinken. De thee heeft een heerlijke zachte smaak en door de beker word het nog leuker om de thee te drinken. De thee blijft door de beker goed en lang warm. Wel vind ik de pot waar de thee in zit wat moeilijk open en dicht gaan. De eerste keer dat ik de theepot opende vloog er overal thee de lucht in, doordat er lucht bij komt te zitten moet je even rustig en voorzichtig de deksel van het potje halen. Of de thee echt doet wat hij beloofd, durf ik nog niet goed te zeggen. Ik heb heel veel last van haar uitval en dat heb ik nu nog steeds. Wel ziet mijn kin er een stuk rustiger uit, dus ik denk wel dat hij voor mij tegen puistjes werkt. Misschien moet ik de thee langer drinken wil ik een optimale werking zien.  Ik vind het echt een heerlijke thee.

Nu heb ik ook nog wat leuks voor jou! Jullie kunnen nu ook de Picture Perfect thee blend proberen. Met de kortingscode nicoleswereld krijg je maar liefst 10% korting op je bestelling m.u.v. de Package deals. De kortingscode is geldig tot en met 28 mei 2017. 

Kende jij Tastea al?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Dit artikel is in samenwerking met Tastea.eu 

Advertenties

4 reacties op ‘Tastea | Beauty Thee + Kortingscode!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s