Speciaal Voor Moederdag

moederdagHet is al weer bijna Moederdag. De tweede zondag van mei mogen we alle moeders in het zonnetje zetten. Een dag dat je extra kunt laten zien dat je van je moeder houdt, want je houdt toch elke dag even veel van je moeder?! Je heb dus nog even tijd om je mama te verrassen met een leuke cadeautje. Je kan zelf of samen met je broer of zus een leuk Moederdagcadeautje kopen of bestellen, of je kunt een aantal andere dingen doen. Vandaag geef ik jullie een aantal tips met wat je beter wel en niet kan doen op Moederdag. 

Een eitje op bed en een bosje bloemen zijn natuurlijk altijd goed, maar wat willen moeders nou echt op Moederdag? Ik heb een aantal Do’s en Don’ts op een rijtje gezet wat helemaal in het teken staat voor jou mama!

Don’ts 

  • Laat geen rommel achter. Niets kan de sfeer zo verpesten als een afwas die nog gedaan moet worden of een tafel vol vlekken na de lunch of brunch. Plan dus tijd in voor het opruimen zodat de moeder in je leven dat niet zelf hoeft te doen!
  • Niet te praktisch worden: de dag moet speciaal zijn en dat gevoel wil je behouden. Ook al is er echt een nieuwe blender of een strijkbout of een noodhamertje voor in de auto nodig: bewaar dat soort dingen toch echt liever voor een willekeurige doordeweekse dag.
  • Geef ook weer niet teveel uit: Moederdag hoeft voor de meeste moeders geen super speciale dag te zijn waarbij jullie de rest van de maand financieel moeten uitkijken. Het moet gezellig én betaalbaar blijven!

Do’s

  • Begin met een lekker ontbijtje op bed. Het is Moederdag en de dag begint wanneer ze wakker wordt! Nooit iemand laten wachten op haar speciale dag, en zeker vandaag niet.
  • Heb je een klein broertje of zusje? Betrek ze er dan bij. Moeders vinden niks leuker dan een zelfgemaakte tekening krijgen van hun (klein) kinderen. 
  • Wees creatief: het ontbijtje en bosje bloemen heb je gegeven maar hoe nu verder? Moeders vinden het heel leuk als je een origineel cadeau verzint. Iets origineels kan ook simpel zijn, je kunt bijvoorbeeld gezellig tussen de midden naar een high tea gaan en er lekker samen van genieten. 

Weet jij al wat je voor Moederdag gaat doen?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

7 reacties op ‘Speciaal Voor Moederdag

  1. Hehe, ontbijtjes op bed deed ik nooit. Als ik dat wilde fixen was mn moeder uren ervoor al wakker en kon ze ook niet rustig blijven liggen. Ik ga zondag in de middag langs, moet nog even kijken wat ik cadeau doe. Ze wilt niks zegt.. Ik heb iig al een zelf gekweekt cherrytomaatplantje. En meestal doe ik wat kleins, zoals badolie/nagellakjes/plantje. Zat er nog aan te denken om misschien iets te bakken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s