Essence | Blushplay Palette 20 Play It Pink

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You never have enough blushes! Ik ben dol op blush, zodra ik met mijn make-up bezig ben is het altijd weer een klein feestje bij het kiezen met welke blush (en highlighter) ik dit keer ga gebruiken. Essence heeft sinds kort een nieuw palette uitgebracht met 3 verschillende blushes erin. Van dit palette zijn 2 varianten; 10 play it peach en 20 play it pink. Ik heb gekozen voor play it pink, lekker roze!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het palette ziet er simpel maar heel vrolijk en speels uit, de doorzichtige deksel zorgt voor een leuk uiterlijk. De rondjes met blush zitten speels door het palette heen verdeeld en trekken gelijk mijn aandacht. Het palette bevat in totaal 8 gram. Met dit blush palette kun je een hele tijd vooruit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In het palette zitten dus drie kleuren blush en op het product staat bedrukt waar het voor is. Zo heb je een highlight, sculpt en define kleur. Dat zegt me niet meteen iets waar je het moet aanbrengen maar gelukkig staat dat op de achterkant van het doosje uitgelegd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De highlighter is natuurlijk bedoeld om je jukbeenderen iets meer glans te geven, de define kleur breng je aan precies onder de highlighter op het bot en de sculpt kleur is bedoeld voor de appeltjes van je wangen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De swatches vind ik er erg mooi uit zien! de kleuren komen goed tot ze recht. Vooral de middelste kleur is erg roze, ik hoop wel dat dit meevalt als ik hem aanbreng op mijn wangen, want het is niet de bedoeling dat ik barbie blonzende wangetjes krijg. Ook de highlighter vind ik een prachtige roze glas hebben. De poeders hebben een zachte en romige structuur en geven meteen veel pigment af zonder dat het een kliederboel wordt.

 p4140251

Conclusie
Ik vind het een leuk palette waar je mee kan spelen, de blusch is niet te roze maar hij valt wel mooi op. Op de foto’s hierboven kun je de blush zien, de highlighter valt jammer genoeg niet zo mooi op. Essence heeft een leuk palette bedacht en voor de prijs van €3,99 kun je het niet laten liggen vind ik zelf. 

Wat vind jij van dit palette?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

2 reacties op ‘Essence | Blushplay Palette 20 Play It Pink

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s