5 foto’s waar ik het meeste trots op ben #2

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik 5 foto’s liet zien waar ik best wel trots op ben. Ik heb in die tijd weer een heleboel foto’s gemaakt met mijn camera, van producten voor mijn blog maar ook foto’s die ik maakte met mijn macro lens. foto’s maken vind ik steeds leuker om te doen! vooral omdat ik steeds een beetje beter mijn camera leer kennen en de foto’s vind ik steeds ietsje mooier worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Complimentjes geven vind ik net zo leuk als complimenten krijgen, maar het is ook goed om jezelf een complimentje te geven. Je mag best tegen jezelf zeggen dat je iets goed heb gedaan, en ook mag je tegen jezelf zeggen dat je de foto die je gemaakt heb goed gelukt vind! Dat vertelde ik mijzelf ook toen ik deze foto voorbij zag komen nadat ik mijn camera op de computer aansloot. De foto van mijn bril vind ik gewoon leuk gelukt. De bril en de brillenkoker komen beide goed naar voren, en ze zijn allebei scherp. Ik vind het heel leuk om naar deze foto te kijken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMisschien hebben jullie deze foto al voorbij zien komen op mijn instagramaccount, maar ik vind dit echt een gave foto geworden! Ik ging een middagje met mijn vader op stap en toen we de zandhagedissen tegen kwamen hebben we allebei gelijk de camera gepakt. Dit is het eindresultaat geworden van mijn eerste wilde zandhagedis. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De MAC lipsticks zijn allemaal fotogeniek, je kunt zulke leuke foto’s maken op allerlei verschillende manieren. Een poosje geleden was het mooi weer en heb ik mijn spullen buiten in de tuin gelegd. Ik heb heerlijk in de zon productfoto’s kunnen maken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABloemen, wie houdt er nou niet van bloemen?! Het is lente en in de lente komen alle bloemetjes weer tevoorschijn. Ik vind het zo fijn de lente, het zonnetje wat warmer word, de dagen die langer worden en de bloemen en bomen die weer in bloei staan. Ik weet eigenlijk niet hoe deze bloem heet, maar ik vind hem wel erg mooi en de foto vind ik ook nog eens mooi gelukt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk wil jullie voorstellen aan Jaap. Jaap is een boomkikker en zit de hele dag tussen de takken in de stuiken/bomen te genieten van de zon. Je moet voor deze kleine vriendjes wel goed zoeken want ze zitten goed verstopt. Deze foto heb ik op de zelfde dag gemaakt als de zand hagedis. Maken jullie wel eens foto’s van dieren?

Op welke foto’s ben jij het meeste trots?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

9 reacties op ‘5 foto’s waar ik het meeste trots op ben #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s