Mijn favorieten van April

April was voor mij een klein beetje een feestmaand, ik had een hoop verjaardagen, en we hebben koningsdag natuurlijk leuk mogen vieren! Deze maand heb ik een aantal producten veel gebruikt en die wil ik graag aan jullie laten zien!

Deze maand heb ik 5 producten erg veel gebruikt. Ik vind dit hele fijne en mooie producten! 
– Essence Blushplay
– Tangle teezer 
– MAC lipstick Please Me
– Sleek i-Quad Eyeshadow & Eyeliner
– MAC eyeshadow base

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Essence Blushplay palette 020 Play It Pink

Blushes ik heb er al zo ontzettend veel, en blijf ze toch iedere keer weer mooi vinden en dan neem ik weer een nieuwe mee. Dit palette van Essence is een tijdje geleden uitgekomen en er zitten 3 verschillende kleuren in. Hij is dus erg handig voor als je op reis gaat. Ik ben vooral fan van de 3e kleur. De eerste kleur heeft een prachtige subtiele glans. Er komt nog een review over dit palette online. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tangle Teezer On The Go

Ik ben helemaal fan geworden van de Tangel Teezers! wat zijn ze ongelofelijk fijn. Ik heb inmiddels ook de grotere variant gekocht. Deze zag ik bij het kruidvat liggen voor maar € 7,99 en vind ik toch iets makkelijker in gebruik omdat hij net wat beter in de hand ligt. Maar de on the go gaat overal mee naar toe! Hij is compact waardoor hij ook in mijn ‘kleine’ tas past. En is hierdoor erg geschikt om mee te nemen als ik een dagje weg ga. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mac lipstick please me

Lipsticks ik hou ervan, ze maken je look mooi af en je kan het leuk combineren met een ooglook of kleding. Please me is een mooie medium roze kleur met een matte finish. Ik vind hem zowel geschikt voor een alledaagse look (werk of lunch) of gecombineerd als avondlook bij een smokey eye. Het is een hele populaire lipstick en ik snap heel goed waarom!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sleek i-Quad Eyeshadow & Eyeliner

Normaal ben ik eigenlijk helemaal niet zo van de blauwe oogschaduws. Maar deze draag ik heel graag, ik vind het prachtige kleuren en ben er achter gekomen dat als ik blauwe oogschaduw draag mijn ogen net iets blauwer lijken. De swatches vind ik er erg mooi uit zien, vooral de zilveren Smoke Lighting springt er echt uit. De oogschaduw heeft echt een prachtige glans.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAC eyeshadow base

Bij oogschaduw hoort natuurlijk ook een basis. Ik ben helemaal fan geworden van de oogschaduw basis van MAC. Deze zorgt er echt voor dat mijn oogschaduw na een dag werken nog steeds mooi op mijn oogleden zit. Afgelopen week kwam hier een review van online en mijn mening is nog niks veranderd!

Dit zijn mijn favoriete van de maand April, heb jij net als ik ook een gezellig maand gehad? Als jij een favoriet weet die ik niet mag missen, laat het me weten in een reactie!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

9 reacties op ‘Mijn favorieten van April

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s