MAC Prep+Prime | 24-Hour Extend Eye Base

OLYMPUS DIGITAL CAMERABijna elke dag draag ik make-up, waarvan eigenlijk altijd oogschaduw. Ik vind het onwijs leuk om een nieuwe ooglook te verzinnen, en om ervoor te zorgen dat mijn oogschaduw ook daadwerkelijk de hele dag mooi blijft zitten breng ik altijd eerst een oogschaduw basis aan. Ik heb een tijd geleden een review geplaatst over de oogschaduw basis van Etos en vandaag test ik de veel belovende Prep+Prime 24-Hour Extend Eye Base van MAC. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe oogschaduwbasis komt uit de Prep + Prime collectie, niet heel gek natuurlijk. Voor degenen die MAC Prep + Prime niet kennen. De producten uit de Prep + Prime collectie zorgen ervoor dat jouw make-up de hele dag perfect en mooi blijft zitten. zelf heb ik nog geen ervaring met deze collectie, maar ik hoor er altijd veel goeds over dus dat zorgt voor ‘hoge’ verwachtingen van deze oogschaduw basis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVolgens MAC is het een comfortabele en luchtige primer en zit boordevol met de rijke antioxidanten van Vitamine E en is perfect geschikt voor alle huidkleuren en huidtypes. Klinkt goed toch? Ik heb wel gehoord dat hij wel vrij veel siliconen heeft, maar ik had niet anders verwacht van een primer.

De oogschaduw basis zit in een handige tube waar je in kan knijpen. Dit moet trouwens wel vrij hard want de primer is niet bepaald vloeibaar. De primer vind ik behoorlijk dik waardoor hij niet heel makkelijk uit de verpakking komt. Ik vind de tube wel heel erg prettig deze kun je goed uitknijpen en zo krijg je alle product uit de verpakking. Er zit 12ML in waar je een ontzettende lange tijd mee kan doen. De oogschaduw basis die ik hiervoor had daar heb ik bijna 2 jaar mee gedaan. Dus met deze tube kan ik er weer een hele lange periode tegen aan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat ik wel heel jammer vind is dat MAC deze tube een grote opening heeft gegeven. Doordat de substantie vrij dik is moet je hard knijpen waardoor er veel te veel product uit komt. Het rozige gedeelte is helemaal de opening, dus dat is vrij groot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAls je de primer aangebracht hebt op de huid smelt hij al snel samen met de huid en is hij ontzettend makkelijk uit te smeren. Hij heeft een transparante kleur op de huid waardoor het voor iedere huidskleur geschikt is. De primer ruikt naar een typische siliconen basis, maar ik had niet anders verwacht. Laten we snel gaan testen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wauw deze oogschaduw basis zorgt ervoor dat mijn oogschaduw echt de hele dag mooi blijft zitten, op de foto die je hierboven kunt zien zit de oogschaduw al meer dan 10 uur op mijn oogleden. En ik vind het er nog prachtig uitzien! MAC doet weer eer aan zijn naam, als ze het doen, doen ze het goed! Ik ben echt diep onder de indruk van deze oogshaduwbasis en ik kan dan ook niet anders dan deze oogschaduw basis aanraden. Hij is natuurlijk wel duurder dan andere oogschaduw basis, MAC Prep+Prime | 24-Hour Extend Eye Base kost namelijk € 21,50 en is te koop bij Douglas en MAC winkels. 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

12 reacties op ‘MAC Prep+Prime | 24-Hour Extend Eye Base

  1. Deze is zeker veelbelovend. Eerst mijn voorraadje opmaken, dan ga ik deze zeker proberen. Ik wil ook het MAC product voor mijn hele gezicht aanschaffen een keer. Kom even niet op de naam. Maar volgens mij heet hij ook iets van Prep + Prime..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s