New In | Make-up Catrice, Essence And More

Afgelopen weekend had het Kruidvat een onwijs leuke actie, namelijk de 1+1 make-up actie. Je kon van vrijdag 21 april tot en met zondag 23 april gebruik maken van deze actie. Een make-up liefhebber als ik kon deze actie ook niet aan mij voorbij laten gaan. benieuwd naar wat ik gekocht heb? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMascara 

De mascara van Essence gebruik ik al een lange tijd heel trouw. Hij maakt mijn wimpers zo mooi lang. De mascara die ik heb is bijna leeg, dus dit was een goed moment om alvast een nieuwe mee te nemen. De mascara van MaxFactor is voor mij nieuw. Ik heb nog geen ervaring met deze mascara maar het borsteltje ziet er vel belovend uit. Ik kan niet wachten om hem uit te gaan testen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFoundation

De waterproof foundation van Catrice stond sinds kort op mijn wishlist. Ik hoorde al een aantal positieve dingen over dit product, alleen twijfelde ik heel erg over de kleur die ik moest meenemen. Ik ben gegaan voor de kleur Ivory beige, dit is de lichtste kleur 005. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMua 

Mua make-up academy is sinds kort verkrijgbaar bij ons Kruidvat filiaal. Het schap was net aangevuld en het zag er echt prachtig uit. Ik had de highlighter al een ontzettende lange tijd op het oog maar telkens was hij of uitverkocht of gebroken. Nu ik hem zag staan in de schappen was dit het eerste wat in mijn Kruidvat winkelmandje viel. 
Ook was ik opzoek naar een nieuwe fixingspray, Ik ben op dit moment bezig met testen en binnenkort zullen jullie een review zien. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEyeshadow brush

Als laatste product kocht ik een oogschaduw kwastje, ik kan niet genoeg oogschaduw kwasten in huis hebben want ik kom ze eigenlijk altijd wel te kort. Ik maak ze tijdens het maken van een ooglook schoon met de W7 shade & swap zodat ik dezelfde kwast kan gebruiken voor een ander kleurtje!

Heb jij nog make-up gekocht tijdens deze 1+1 gratis actie?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

5 reacties op ‘New In | Make-up Catrice, Essence And More

  1. Zo jij hebt lekker gebruik gemaakt van die korting! Wat een mooie producten. Ik ben verliefd op dat kwastje, super leuke verpakking!! Zelf heb ik een bronzer gekocht en een mascara dus heb me erg ingehouden, hihi.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik ben echt los gegaan met 1+1. Alles van Essence en Catrice dat ik dagelijks gebruik en van wat er nog in de winkel lag een goeie voorraad gehaald. En één nieuwe mascara van catrice die ik nog niet eerder gebruikt heb en één nieuw palette, zo’n chocolade palette. Daar heb ik er nu dan vier van.. Te erg eigenlijk..

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s