Primark | One-Step Cleansing Nose Pore Strips

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iedereen heeft wel eens last van puistjes, mee-eters en verstopte poriën. Helaas gebeurt dit ook bij mij, en in bepaalde periodes is het bij mij altijd net een beetje erger. Gelukkig  hebben we hier allemaal middeltjes voor, vandaag test ik voor jullie de neusstrips van PS.. dit is voor iedereen denk ik wel een bekend beauty merk. benieuwd naar deze neus strips? lees dan gezellig met mij mee!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De neusstrips zitten in een hele simpele verpakking, je kunt de bovenkant van de verpakking gemakkelijk openscheuren en er 4 neusstrips uithalen. Wat ik wel heel leuk vind aan de verpakking is dat hij een vrolijke groene kleur heeft met een doorschijnend wit vlak met tekst erop. Dit geeft de verpakking een leuke uitstraling. PS.. 4 One-Step Cleansing Nose Pore Strips Aloë is verkrijgbaar bij de Primark voor € 1,50

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals je kunt zien staat er in een aantal verschillende talen de gebruiksaanwijzing en een waarschuwing op de achterkant van de verpakking. Verder staat er eigenlijk niet heel veel meer informatie, wel beloven de poriën strips mee-eters te verwijderen en de poriën te reinigen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je krijgt 4 neusstrips elk apart verpakt in een zilver papiertje , met hierop de naam van de strips. Ik weet niet zo heel goed wat mijn verwachtingen van dit product zijn. Ik heb al meerdere neusstrips geprobeerd en voor een prijsje als deze kun je er denk ik niet zo heel veel van verwachten. Maar stiekem hoop ik natuurlijk wel dat ze perfect hun werking doen! OLYMPUS DIGITAL CAMERATijd om te testen! Ik volg alle stapjes volgens de gebruiksaanwijzing. Ik heb geen voor- en na foto’s gemaakt omdat ik dit persoonlijk niet zo heel smakelijk eruit vind zien. Jullie zullen me dus moeten geloven op wat ik zeg, of de strips zelf uit testen. (Of hebben jullie liever wel een na foto?)P4090269.jpg

Conclusie:
De vorm van de strip is erg prettig, hij bedekt mijn hele neus en de strip is ook makkelijk in gebruik. Je maakt je neus een beetje nat en plakt de stip op je neus. Ondertussen kun je gewoon gaan doen waar je mee bezig was. Voor € 1,50 heb je 4 strips die werken zoals het hoort, ik vind dat de prijs bij het product past. Ja ik ben tevreden over de One-Step Cleansing Nose Pore Strips! Heb jij deze strips van de Primark al geprobeerd?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

11 reacties op ‘Primark | One-Step Cleansing Nose Pore Strips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s