MAC Lipstick | Please Me

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnlangs kwam het artikel van de MAC lipstick Pink Plaid online. En vertelde ik dat ik al 5 lipsticks in mijn bezit heb, daar was Pink Plaid 1 van maar ook Please me is een nieuwe lipstick aan mijn stash. Mijn liefde voor lipsticks groeit steeds meer, ze zijn zo klein en schattig maar hebben een groot effect op je look. Vandaag stel ik jullie voor aan Please Me van MAC. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPlease me is een mooie medium roze kleur met een matte finish. Ik vind hem zowel geschikt voor een alledaagse look (werk of lunch) of gecombineerd als avondlook bij een smokey eye. Deze kleur staat prachtig bij lichte en donkere huidtypes. Please Me is een enorme populaire lipstick van MAC en naast een lipstick schijnt er ook nog een lipgloss en nagellak in deze kleur te zijn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ondanks dat Please Me een matte finish heeft brengt hij heel gemakkelijk aan, niet te stroef of te glibberig. Please Me brengt prachtig dekkend aan en heeft een mooie matte finish. Hij blijft zoals we gewend zijn van MAC een paar uur zitten en overleeft een maaltijd redelijk, voor we moeten bijstiften. Ik vind wel dat hij na een tijdje erg in de lijntjes gaat zitten, (dat heb ik wel meer met matte lipsticks). Als ik de lipstick dan opnieuw aanbreng of wat lippenbalsem erover heen breng is het probleem zo weer opgelost! Ik vind het een hele lieve barbie roze kleur. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De lippenstift is ondanks dat het een matte versie is, absoluut niet droog. Hij voelt zacht en licht romig aan. De swatch is dan ook gemakkelijk gemaakt, de kleur glijdt over de huid heen. Alleen al van de swatch werd ik warm van binnen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hij staat vrouwelijk en volwassen en maakt je make-up look gewoon ‘af’. Hij blijft ook ontzettend goed zitten! En dat komt waarschijnlijk omdat hij dus mat is. De MAC Please Me Lipstick is te koop bij de MAC Pro Store, enkele Douglas vestigingen en bij de Bijenkorf. Ik kocht dit exemplaar online op Douglas.nl, zij hebben een grote voorraad vaste collectie waar ik eigenlijk bijna altijd wel terecht kan. Vaak is het de volgende dag al in huis! De lippenstift kost €19,50 maakt deel uit van de vaste collectie en weegt 3 gram. 

Wat vind jij van MAC Please Me?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

 

Advertenties

16 reacties op ‘MAC Lipstick | Please Me

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s