Catrice | Prime And Fine Professional Contouring Palette

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Catrice prime and fine contouring palette stond al zo lang op mijn wishlist en nu heb ik hem dan eindelijk. Stiekem heb ik hem al een hele tijd in mijn bezit maar is er nooit een review van online gekomen, hier moest ik toch eens verandering in brengen en vandaag kunnen jullie hem eindelijk lezen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Steeds meer budget merken komen met een contour palette. Maar die van Catrice wilde ik maar al te graag in mijn stash hebben. Catrice heeft 2 varianten uitgebracht en ik ben gegaan voor de lichte variant. Ik heb een blanke huid dus ik denk dat de kleur 010 Ashy Radiance een mooie kleur bij mijn huid is. 020 Warm Harmony is een iets warmer palette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

catrice_professional_contouring_palette05
Links bevind zich een champagne kleurige highlighter met hele fijne shimmers en rechts een bronzer die mij enorm aanspreekt omdat hij niet te donker oogt, niet te oranje maar ook niet te grauwig. Hij klinkt misschien wel (bijna) als een perfecte kleur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aan de achterkant heeft Catrice nog een uitleg staan van hoe je de poeders ‘moet’ gebruiken. Handig voor meiden die net beginnen met contouren! Mocht je benieuwd zijn naar de ingrediënten, die zie je ook hieronder.

Wauw ik verbaasde me over hoe zacht de poeders zijn. Hierdoor blenden de poeders enorm fijn in de huid en dit is ideaal want dat voorkomt een vlekkerig of streperig effect. Ook fijn: ondanks dat de poeders zo zacht aanvoelen blijft het palette er heel mooi uitzien, er komt weinig losse poeder van het palette af!

catrice_professional_contouring_palette06
De swatches zien er mooi uit, de pigmentatie van de tinden is prima, vooral de bronzer is goed gepigmenteerd. De highlighter bevat allemaal hele fijne glitters die bij elkaar een prachtig lichtweerkaatsend effect geven. Er komt overigens ook wat wittig pigment van de highlighter af, ik ben benieuwd hoe dit effect op mijn gezicht is. 

Conclusie:
Ik vind het Prime and Fine Professional Contouring Palette echt een aanwinst op het assortiment van Catrice. Het palette is prettig en snel in gebruik en makkelijk om mee te nemen. De highlighter had wat opvallender gemogen van mij, maar hij is oké. 

Wat vind jij van dit contour palette? Fijne Pasen iedereen!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

5 reacties op ‘Catrice | Prime And Fine Professional Contouring Palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s