Sleek | i-Quad Eyeshadow & Eyeliner

OLYMPUS DIGITAL CAMERASleek | i-Quad Eyeshadow & Eyeliner is een prachtig palette met verschillende blauwe tinten erin. Ik heb blauwe/grijze ogen en als ik blauwe oogschaduw draag lijken mijn ogen net ietsje blauwer als dat ze zijn. En zoals jullie al weten ben ik dol op oogschaduw en is mijn ooglook niet af zonder een mooi kleurtje op mijn oogleden. Benieuwd naar wat ik van dit palette vind? lees dan gauw verder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit palette heeft een klassieke uitstraling van Sleek, hij zit in een mat zwart doosje en is verder vrij simpel. Zodra je het doosje opent zie je 4 prachtige blauwe kleuren, en een spiegel die zo groot is als het palette. Doordat het palette niet zo groot is, is hij makkelijk om mee te nemen als je op reis of een nachtje weg gaat. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor de gene die het nog fijn vinden om te weten, op de achterkant van de verpakking zijn de ingrediënten te zien, samen met nog wat extra informatie over dit palette. We gaan snel door naar de binnenkant van dit palette!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wauw wat een prachtige blauwe kleuren, er zitten 3 tinten in poedervorm in, 2 mooie blauwe en 1 zilveren oogschaduw. Ook zie je nog een donker blauwe eyeliner in het palette zitten. De kleuren zien er veel belovend uit, tijd voor de swatches. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dream A Little, Deep Sky, Smoke Lighting en High Octave. 

De swatches vind ik er erg mooi uit zien, vooral de zilveren Smoke Lighting springt er echt uit. Wat een mooie glans heeft deze oogschaduw. Voor ik een ooglook maak breng ik altijd eerst een oogschaduw basis aan. Dit keer gebruik ik die van MAC.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik ben erg blij met het palette, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en blijven samen met de oogschaduwbasis van MAC de hele dag mooi zitten. Zelf heb ik nog niet zo heel veel producten van het merk Sleek. Dit is mijn tweede oogschaduw palette die ik nu in mijn bezit heb en ik vind hem prachtig! Ik kreeg dit palette gratis bij aankoop van 2 Sleek producten. Ik denk dat ik dit palette de komende tijd nog wel vaker ga gebruiken!

Wat vind jij van het Sleek | i-Quad Eyeshadow & Eyeliner palette?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

8 reacties op ‘Sleek | i-Quad Eyeshadow & Eyeliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s