MAC Lipstick | Pink Plaid

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMAC lipsticks zijn enorm populair in de beautywereld, en tot 2 jaar geleden had ik er nog geen èèn maar mijn collectie is redelijk snel gegroeid en bestaat nu uit 5 lipsticks. Pink Plaid is een nieuwe lipstick in mijn collectie, het is een koele roze kleur en hij sprak mij erg aan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze MAC lipstick zit in het vaste assortiment onder de matte lipsticks. Het is een koele, matte roze kleur die wat neigt naar paars/mauve. Wel bijzonder en staat toch ook best mooi bij warmere types. Ik denk dat deze lipstick vooral mooi staat bij koel bruin of blond haar, maar vast ook bij iets warme tinten.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAC Pink Plaid

Zoals je op de swatch foto ziet pigmenteerd hij goed! Met een laagje ziet hij er al heel mooi uit. Doordat de kleur koel is vind ik hem ook iets meer voor het najaar dan voor deze periode. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu ik meerdere lipsticks van MAC in mijn bezit heb valt het me op dat ze erg prettig uitsmeren. Deze matte lipstick smeert ook fijn uit en is geweldig qua structuur en substantie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De MAC lipsticks maken mij iedere keer weer blij. Ze zijn prachtig van kleur, smeren fijn uit en voelen prettig aan op de lippen. Hij blijft een paar uurtjes zitten en daarna moet ik bijstiften. Een maaltijd overleeft hij redelijk. Ik vind het een echt meisjes kleur! Ook deze lipstick vind ik weer lekker ruiken. 

Wat vind jij van MAC Pink Plaid?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

15 reacties op ‘MAC Lipstick | Pink Plaid

  1. De kleur staat je erg goed! Ik heb zelf nog geen een MAC lipstick wat erg eigenlijk.. Ik koop meestal de wat goedkopere matte lipsticks, maar die vind ik ook erg goed. De lipsticks van de Hema zijn bijvoorbeeld super goed en blijven lang zitten. Toch ga ik maar eens een MAC lipstick kopen,, ben wel benieuwd!

    Like

  2. Heel erg mooi! Die ik heb lijkt er op alleen is die ik heb niet mat. Ik ben zelf fan van wat meer glimmende lippenstiften, hierdoor vind ik het ook minder vervelend zitten! Verder ben ik altijd heel lui, en doe ik sochtends op en als het er af is dan vergeet ik het altijd bij te stiften!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s