Mijn foto op hout met Mr. Grey

OLYMPUS DIGITAL CAMERATegenwoordig zie je iedereen foto’s maken en je komt ze overal tegen, maar vooral online. Soms is dit best jammer want ik vind foto’s in een fotoalbum of plakboek onwijs leuk. Dat ik benadert werd door FotoOpHout vroegen ze aan mij of ik een product van hun zou willen reviewen. Natuurlijk is het hartstikke leuk om een zelfgemaakte foto op hout te hebben. Ik werd heel erg enthousiast en heb een foto van mijn dwerghamster Mr. Grey op hout laten maken. Vandaag vertel ik je wat ik van een foto op hout vind en ik laat je natuurlijk de foto zien! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOnlangs mocht ik dus een foto op hout ontvangen van FotoOpHout.nl, voor degene die het nog niet kennen dit is een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl. Hierop kun je verschillende producten laten maken met je eigen foto erop. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het, denk maar bijvoorbeeld aan een sleutelhanger of toilettas. Bij FotoOpHout kun je kiezen uit 4 verschillende soorten houtsoorten, vurenhout, eyoushout, steigerhout en multiplex. Zelf heb ik gekozen voor vurenhout. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe foto is een tijdje terug gemaakt met mijn Olympus OM-D E M10 MARK II met MACRO lens. De kwaliteit van de foto is er niet veel op achteruit gegaan ondanks dat het op hout is. Ik vind het effect dat je het hout ziet juist wel heel leuk (wel moet je dan van redelijk dichtbij kijken). De kleuren van de foto zijn wel minder geworden, want op de echte foto zijn de kleuren veel kleurrijker, maar ik vind het zeker niet storend. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe foto staat momenteel boven op mijn bed, ik heb hem nog geen leuk plekje kunnen geven, maar die gaat er zeker komen. Het is niet alleen een leuke foto, maar ook een mooie herinnering, mocht mijn hamstertje er straks niet meer zijn. Grey is immers al anderhalf jaar oud en helaas worden dwerghamsters gemiddeld niet ouder dan een jaar of 2 tot 3.

Vind jij een foto op hout ook zo leuk? je kunt een kijkje nemen op hun website!  Dit artikel bevat product(en) die ik heb gekregen van een bedrijf

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

Advertenties

5 reacties op ‘Mijn foto op hout met Mr. Grey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s