Vrolijke Achtergronden Voor Op Je Mobieltje

Hoe leuk is het om een vrolijke achtergrond te hebben op je mobieltje? Ik ben er gek op, ik heb daarom ook zoveel verschillende achtergronden dat ik bijna niet kan kiezen welke ik als achtergrond wil. Door dit mooie lente weer word ik altijd heel vrolijk en wil ik ook een vrolijke achtergrond op mijn mobiel. Vandaag laat ik jullie de vrolijkste en kleurrijkste achtergronden voor op je mobieltje zien.

roze bloem.jpgIk vind een achtergrond vooral heel mooi als er veel vrolijke kleurtjes inzitten. Ik hou zelf heel veel van roze, goud en wit. Sombere kleuren vind je dan ook niet op mijn telefoon. Deze achtergronden voor op je mobiel sluiten dan ook helemaal aan bij mijn smaak, maar ook bij dit seizoen van het jaar en de zomer als je het aan mij vraagt. Vind je ze nou ook heel erg leuk? Neem ze dan gerust over, want wie houdt er nou niet van een vrolijke achtergrond?!

Watermeloencherry-wallpaper-iphoneflamingo23macarons-wallpaper-iphonepink-wallpaper-pineapplePink3pineapple-wallpaper-iphonewatermelon-pineapple-wallpaperorange-wallpaperHeartsLandschapDonut

Welke achtergrond heb jij opgeslagen?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

10 reacties op ‘Vrolijke Achtergronden Voor Op Je Mobieltje

  1. Heel leuk zulke achtergronden. Op mijn laptop heb ik wel zo’n achtergrond een witte met flamingo’s maar op mijn mobiel heb ik de big ben en een selfie in het prachtige Amsterdam haha

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een leuke achtergronden zeg! Ik vind vooral die met de watermeloentjes en palmboom erg leuk
    Zelf heb ik momenteel op mijn vergrendelscherm een witte achtergrond, met zwarte wimpers en wenkbrauwen
    en op mijn startscherm een quote van ed scheeran

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s