Vandini | Limited Handcrème Sensual, Comfort & Pure 

P3240222.jpg

Een tijdje geleden was ik aanwezig bij I love beauty en kocht ik een verrassingstas van Bluxbox, hierin zat onder andere een doosje met 3 verschillende handcrèmes in. Ik kende dit merk nog niet, maar vind het altijd heel erg leuk om nieuwe producten te testen. Wat ik van deze handcrèmes vind, lees je verder in het artikel!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3240221.jpgAldo Vandini is een merk dat oorspronkelijk uit Duitsland komt. Het merk bestaat uit verschillende verzorgingsproducten, van douchegels tot handcrèmes, en het ziet er allemaal echt prachtig uit. Het merk heeft een vrolijke uitstraling en de verpakkingen zien er heel lief uit. Op de website vind je ook onwijs leuke cadeauverpakkingen. Ik heb zelf een doosje met 3 verschillende handcrèmes gekregen, Sensual, Comfort en Pure.  

Het doosje zelf is vrij simpel, een karntonnen doosje met daarin 3 tubes handcrèmes. Wel staat er op de achterkant nog wat informatie over de verschillende soorten, helaas kan ik helemaal geen Duits dus kan ik voor jullie even niet vertalen wat er staat. Maar ik kan natuurlijk wel mijn mening erover geven. 

Sensual Aroma Handbalsam OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat een leuke verpakking! Ik viel gelijk op de kleuren van deze tube, ik ben dol op roze en het patroon wat deze tube heeft vind ik er ook erg leuk uitzien. Wat ik een voordeel vind van deze tubes, is dat ze niet zo heel groot zijn maar wel voldoende product bevatten. Hierdoor zijn ze makkelijk mee te nemen en kun je wel even voort met een tube. De geur van de Sensual aroma handbalsem kan ik eigenlijk niet helemaal peilen, ik moet denken aan een kaneel achtig geurtje. In ieder geval, ik vind het wel prettig ruiken!  Mijn handen worden er snel zacht van en hij trekt snel in, dit vind ik een groot voordeel want dan kan ik gewoon verder gaan met waar ik mee bezig was. 

Pure Hydro HandbalsamOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wauw wat een heerlijke geur! Pure Hydro ruikt licht bloemig en heel zacht, dit vind ik echt onwijs prettig. De crème is wat dunner als de andere twee vooral tijdens het uitsmeren. Als ik de handcrèmes met elkaar vergelijk laat deze wel een soort laagje achter. Geen gigantische plaklaag, maar een verzorgend laagje wat eventjes op de huid blijft liggen. Na een tijdje is dit weer weggetrokken, maar ik vind het persoonlijk niet storen. De verpakking is eigenlijk het zelfde als die van Sensual, ze hebben deze alleen een ander kleurtje gegeven. 

Comfort Pflegende Handcreme OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Vandini Comfort voelt aan als een heerlijke zachte crème, die gelijk je huid voedt. Als ik mijn handen ingesmeerd heb met deze tube, merk ik echt gelijk verschil. Ook deze handcrème trekt snel in en voelt heel fijn met aanbrengen. De geur is een beetje vanille achtig, en verder verschilt hij eigenlijk niet heel erg met zijn broertjes. De crème zit in dezelfde tube alleen is hij bij deze geel. De tube bevat 30ML product en is 12 maanden houdbaar.

Aldo Vandini is verkrijgbaar bij verschillende Duitse winkels, waaronder de wel bekende DM drogisterij. Dit doosje kost ongeveer €6,95 maar de prijs kan een klein beetje verschillen bij verschillende winkels. De kwaliteit van de handcrèmes vind ik erg fijn, dus ik vind het een mooie prijs hiervoor. Ben je een keer in de buurt bij een DM in Duitsland? Dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen bij Aldo Vandini. 

Ken jij het merk Aldo Vandini al?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

6 reacties op ‘Vandini | Limited Handcrème Sensual, Comfort & Pure 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s