Blogwedstrijd Mooischoenen.nl

Het is lente! Ik ben zo blij dat het weer zo lekker zonnig weertje is. Ik heb afgelopen week een weekje vakantie gehad en ben veel buiten geweest en ook vandaag hoop ik weer wat van de zon te kunnen genieten. Toen ik op de website mooieschoenen.nl keek zag ik dat ze een blogwedstrijd hadden staan, en ik doe maar al te graag aan mee!

Bij de blogwedstrijd zitten eigenlijk niet heel veel regels aan verbonden, en iedereen die mee wil doen kan mee doen! Het is de bedoeling dat je een schoen, trend of categorie uitkiest wat gericht is op de lente//zomer van dit jaar. Je kunt je blog zo maken hoe jij zelf wilt, en als hij af is kun je een linkje van jou website naar calvin@mooieschoenen.nl sturen. Laat ik maar gauw beginnen met mijn favoriete lente schoenen!

Schoenen ik ben er dol op, een vrouw kan nooit genoeg schoenen hebben toch?! Ik heb een top 5 gemaakt van mijn favoriete lente schoenen voor dit voorjaar die ik maar al te graag zou willen hebben, en die laat ik vandaag aan jullie zien. 

kennel-schmenger-13330-milk-white-211000102.jpg  michael-kors-frankie-sneaker-optgold-211100453.jpg

De eerste schoen is een luxe damessneaker uit de 13330 collectie van Kennel & Schmenger. Deze sneakers zijn gemaakt van wit leer en over de wreef loopt een jamboreeklep, waarvan de feanjes gedraaid zijn en de zilveren voering zichtbaar wordt. Dit zie je tegenwoordig steeds vaker op schoenen en ik vind het echt zo leuk, dat deze sneakers een hele leuke toevoeging zouden zijn aan mijn collectie. 

Micheal Kors heeft ook dit voorjaar weer een prachtige collectie uitgebracht, deze witte sneakers hebben een bovenwerk van wit leder, en hebben een voering van textiel wat heerlijk fris blijft in de zomer. De sneakers hebben een prachtige gouden neus en hiel wat de schoenen  tot echte pareltjes maakt. 

nubikk-yeye-ruffle-white--pink-211100545                 ugg-scuffette-chestnut-523000015.jpg

Kijk nou wat een toffe sneakers! Deze sneakers komen uit de nieuwe zomercollectie van het merk Nubikk. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord, maar deze sneakers vind ik er in ieder geval erg leuk uit zien. De sneakers zijn helemaal van leer en hebben op de hiel een roze kleurig randje lopen wat weer terug komt in de tong van de schoen. Ook is deze sneaker nog in een wit met blauwe variant verkrijgbaar. 

Ik heb altijd koude voeten ook in de lente en in de zomer heb ik hier last van. Ik heb geen idee hoe dit komt maar mijn voeten zijn niet warm te krijgen. Ik loop met 25 graden gerust met een paar lekkere pantoffels rond. Daarom kan dit voor mij ook niet ontbreken in mijn top 5. Deze Uggs pantoffels lijken mij wel warm genoeg! 

ted-baker-kulei-rose-gold-211100506.jpgconverse-all-star-ox-mouse-151179c-721100004

Deze rosé kleurige sneakers staan boven aan op mijn wishlist. De sneakers zijn aan de buitenkant van leer maar gevoerd met textiel. Deze sneakers kun je heel erg leuk dragen onder een spijkerbroek maar ik denk dat ze ook super leuk staan onder een zomers jurkje! 

Converse All Stars vind ik èèn van de lekkerste zittende schoenen, en ik vind ze ook altijd overal leuk bij staan. Ik heb al een paar donker rode en een paar legergroen, de rode zijn ondertussen al behoorlijk toegetakeld omdat ze veel mee gaan met stappen en festivals.  Deze uitvoering heet All Star OX Mouse 151179C. Het bovenwerk is gemaakt van zacht grijs canvas, de voering is van textiel en ze hebben de typische All Star zool met rubberen toe-cap.

Alle schoenen zijn natuurlijk te vinden op mooieschoenen.nl 

Wat is jou favoriete lente/zomer schoen?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

4 reacties op ‘Blogwedstrijd Mooischoenen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s