Tangle Teezer | On The Go

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ben dol op mijn haar en sinds ik het niet meer blondeer ziet mijn haar er steeds weer een beetje gezonder uit. Mijn haar voelt zachter aan en het oogt mooier nu het niet meer (zo veel) geverfd word. Ik heb mijn haar ook weer wat langer laten groeien en hierdoor lijkt het soms alsof ik met een borstel moeilijker door al die klitten kom. De Tangle Teezer is voor mij een echte uitkomst en vandaag vertel ik je waarom. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk denk dat (bijna) iedereen de Tangle Teezer wel kent. Het is een haarborstel met een gek uiterlijk die speciaal voor klitten is. Ik had er al veel over gehoord en aangezien ik veel bezig ben met mijn haar, besloot ik hem toch maar eens uit te proberen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet idee achter de Tangle Teezer is dat hij moeiteloos door je haar zou glijden, waardoor klitten en knopen makkelijk uit elkaar gehaald worden. Op de verpakking staan wat eigenschappen, zoals innovatieve tandjes, ‘memory flex technology’ (geen idee wat dit moet voorstellen), holle vorm in het midden en een ergonomisch design. Die combinatie zou er dus voor moeten zorgen dat je makkelijk en zonder pijn je haar kunt doorborstelen. Klink interessant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Tangle Teezer is in allerlei verschillende varianten verkrijgbaar. Dit is On The Go, de versie om mee te nemen. Er is bijvoorbeeld ook nog een Salon Elite variant, die eigenlijk hetzelfde doet, maar groter is. En ook heb je natuurlijk nog de Original, de ‘gewone’ versie. De Tangle Teezers zijn in veel verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar, maar er zijn ook andere tinten verkrijgbaar, zoals je kunt zien heb ik gekozen voor zwart met rood met lippen erop bedrukt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De borstel heeft Lange tandjes die worden afgewisseld met korte tandjes en staan keurig op een rij. Dit lijkt inderdaad anders dan andere borstels, waarbij  de verdeling en verspreiding vaak iets anders is. De Tangle Teezer ligt lekker in de hand, de vorm van de borstel doet me wel een beetje denken aan een borstel voor dieren, die hebben vaak een soort gelijke uitstraling, hihi!

De borstel ontklit mijn haar zonder pijn binnen no-time, het lijkt geschikt te zijn op elk haartype, nat, droog of vers van het strand, lang, kort, grof of fijn! Deze borstel beloofd ook de haarbreuk te minimaliseren, en dat geloof ik ook, want ik heb veel minder haaruitval na het gebruiken van de Tangle Teezer. Telkens na het douchen zie ik echt nauwelijks haartjes in de borstel zitten, dat is een goed teken! Dit is wat mij betreft zonder twijfel een van de beste haarborstel uitvindingen tot nu toe. Ik ben erg blij met de resultaten, en ik gebruik hem nu heel vaak ook zit hij altijd in mijn ‘school’ tas.

ben jij bekent met èèn van de Tangle Teezers?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

Advertenties

17 reacties op ‘Tangle Teezer | On The Go

  1. Leuke post! Ik heb er zelf ook één, maar dan zit er een soort hendeltje aan waardoor hij minder snel uit je hand glijd (bij haastig borstelen in de ochtend hihi) en ik kan niet meer zonder 😉 ideaal voor lang haar!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s