Thee van Tea Bar

thumbnail_teabar

Dat ik fan ben van thee wisten jullie misschien wel al, sinds kort ben ik ook fan van de thee van The Tea Bar. Voor wie The Tea Bar nog niet kent, dit zaakje bestaat al sinds 2008 en heeft meer dan 100 soorten thee en kruiden in hun collectie. Het leuke is dat het assortiment mede wordt bepaald door hun klanten. Naast hun winkel in Amsterdam hebben ze ook een webshop, een waar walhalla voor theeliefhebbers zoals ik!

P3160268.jpgIk vind het altijd weer een feestje als ik een smaakje uit kan kiezen, ik heb een tijdje geleden samen met mijn moeder een leuke bestelling geplaatst in de webshop, wij bestelde 5 verschillende soorten thee en twee theefilters in een vorm van een hartje. De thee van Tea Bar is wat mij betreft pure luxe en echte verwennerij. Het is ècht waar losse thee is echt lekkerder van smaak. Daarnaast is de thee ook nog een plaatje om te zien! Je kunt het heel leuk neerzetten op tafel met bijvoorbeeld een verjaardag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Van links naar rechts, old dutch applepie, mon cheri, notendroom, green energy en lady grey.  

Het zijn echt heerlijke samen allemaal, soms heb ik moeite met kiezen en blijf ik maar aan alle heerlijke geuren ruiken. Maar mijn voorkeur gaat toch wel naar Old Dutch Applepie. Het is net alsof je koekjes aan het drinken bent. Maar ook notendroom pak ik heel veel dit is ook een heerlijke thee met onwijs veel smaak. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De thee kan je in verschillende hoeveelheden krijgen, zelf was ik op slag verliefd op deze veel te schattige blikjes dus ik bestelde alle soorten thee met een blikje (hier betaal je dan iets extra’s voor), maar ook kun je de blikjes los kopen. Je kunt de thee bestellen in een zakje van 50, 100, 250 gram en 1 kilo. Een zakje van 100 gram is voldoende voor ongeveer 40 koppen- of 20 potten thee, alle losse thee worden bezorgd samen met een zetadvies zodat je weet hoe veel thee er in 1 kopje gaat. OLYMPUS DIGITAL CAMERAP3160266.jpg

Ik ben heel erg tevreden over de thee van Tea Bar. De kwaliteit is erg goed en dat proef je meteen. Echt een wereld van verschil met de ‘doorsnee thee uit kant-en-klaar zakje’. Natuurlijk dat is ook heel erg lekker, maar ik proef gewoon echt zo veel verschil dat ik nu veel eerder naar de losse thee grijp dan naar een zakje. De losse thee is niet alleen erg lekker maar ziet er ook nog eens heel leuk uit. Het zijn originele mixen met een pure, verfijnde smaak. Ik als theeliefhebber kan deze theemixen zeker waarderen en ik zal dan ook absoluut nieuwe smaken willen uitproberen. 

Door de leuke verpakkingen van de thee zijn ze ook nog eens heel erg leuk om cadeau te doen aan een thee liefhebber, je kunt eens rondkijken in de winkel in Amsterdam of op de website, heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? of kon je de thee van tea bar misschien al?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

4 reacties op ‘Thee van Tea Bar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s